Flere Søya-spillere i NEAS-akademiet

Postet av Søya, IL - Fotball den 30. Des 2013

Det er positivt at småklubber som Søya blir lagt merke til - og enda bedre er det at spillerne våre markerer seg med gode ferdigheter og holdninger. 

Vi har i høst hatt med 3 gutter født i 2001 med på faste samlinger (hver 14. dag) i Neas-akademiet.  Dette er Helge Madaus, Tore Bæverfjord og Kevin Brusethaug.

Vi ønsker de tre unge fotballguttene lykke til videre !    

Mer info. her;
http://www.kristiansundbk.no/neas-2001

Våren 2014 vil det muligheter for å bli nominert for noen av de som er født i 2002 også.  Det spirer og gror godt i de aldersbestemte lagene våre !   
0 Kommentar

Ivrige jenter i full trening 6. juledag

Postet av Søya, IL - Fotball den 30. Des 2013

Med varmegrader har vi nå hatt "sommerlige forhold" på Banksletta i flere uker, og mange unge fotballspillere har benyttet anledningen til å leke seg med fotballen og dermed holde formen og ferdighetene vedlike også i vinter.  

Mandag 30. desember var det fire ivrige jenter som hadde ei treningsøkt sammen.  Fra venstre Lone K. Brøske, Andrea Naustbakk, Marte Nes og Alice Naustbakk.


0 Kommentar

Mari Gjul uttatt til kretslagsturnering for Jenter 98-99

Postet av Søya, IL - Fotball den 21. Des 2013

Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har tatt ut spillertroppen til miniturnering mot Sunnmøre Fotballkrets i Vigrahallen lørdag 11. januar.   Det er uttatt 24 spillere i troppen, derav 9 fra Nordmøre. Spillerne fra Nordmøre kommer fra følgende klubber;  Sunndal (4), Dahle (2), Averøykameratene (1), Surnadal (1) og Søya (1).

Tidligere Søya-jente Live Edvardsen er også uttatt til turneringen. 

Mer info. spillertroppen osv. her;
http://www.fotball.no/Kretser/NogR/Spillerutviklin...0 Kommentar

Avslutning for knøttelaget

Postet av Søya, IL - Fotball den 19. Des 2013

Det begynner å bli ei stund siden fotballsesongen slutten, men knøttelaget kombinerte like godt avslutningskvelden med førjulssamling i klubbhuset torsdag 19. desember.   Der var det sosialt samvær, visning av bilder og servering.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline