G14 sikret opprykket til 1. divisjon med sterk seier på Averøya !

Postet av Søya, IL - Fotball den 28. Mai 2014


Våre gutter vant til slutt med sifrene 7-6 i den avgjørende kampen mot Averøy Fotball på Kårvåg stadion.   Trener Håkon Vang Aas rapporterer om en meget nervepirrende og dramatisk kamp, der hjemmelaget tok ledelsen før vi snudde til 3-2 ved pause.  Så kom Averøy sterkt i 2. omgang og ledet 6-5 bare fem minutter før slutt.  Men med en sterk sluttspurt ble det 7-6 seier og jubel i STKU-leiren !   Håkon forteller om temperatur både på og utenfor banen.

Målscorere var Kevin Brusethaug (4), Grunde Hyldbakk Hansen (2) og Tore Bæverfjord (1).

Her er tabellen for vårserien for avdeling 1; 
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournam...

Søya/Todalen/KvassUlvungen ender altså på 3. plass i "vårserien" for avdeling 1.  Dette betyr at vi får bli med 1. divisjon som settes sammen av de 3 beste lagene fra hver av de 3 avdelingene.  Dvs. at 9 lag møtes i 1. divisjon, der det nå settes opp en ny terminliste, der kampene begynner allerede nå i juni. Slik det ser ut nå blir det stor overvekt av romsdalslag i 1. divisjon;  Eide/Omegn, Hjelset-Kleive, Midsund, Rival, Træff, Vestnes-Varfjell, Isfjorden og Skåla - i tillegg våre egne gutter.

På bildet ser vi noen glade spillere etter kampen, fra venstre Jens Edvardsen Moe, Torstein Snekvik og Magnar Andersen.   Fotograf Rune Moe (tyvlånt bilde fra facebook).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline