Klart tap i toppkampen

Postet av Søya, IL - Fotball den 8. Sep 2014

Søya/Todalen møtte topplaget Averøykameratene 2 til hjemmekamp i 6. divisjon på Søyabanen mandag kveld.  Det skulle etterhvert vise seg at motstanden ble i tøffeste laget i denne kampen.  Kjappe spillere med godt balltempo, der flere har prøvd seg i 3. divisjon i år, ble som forventet vanskelig og kampen endte med tap 0-4.

Våre karer holdt brukbart følge det første kvarteret, men etter hvert satte AK2 opp tempoet litt og fikk et spillemessig overtak. Første scoring kom etter en halvtimes tid ut i 1. omgang da AK2 scoret på en corner. Det stod 0-1 ved sidebytte, men i 2. omgang fortsatte det unge (med unntak av veteranen Malvin Husby i midtforsvaret) og gode AK-laget med kjapt pasningsspill. Søya/Todalen hadde problemer med å henge med utover i kampen - og ble nok etter hvert litt slitne. Våre forsvarsspillere stoppet de fleste angrepene, men AK2 scoret likevel tre nye mål løpet av 2. omgang. Søya/Todalen skapte lite framover i denne kampen, og seieren til AK2 var fullt fortjent. Men våre karer viste stor innsatsvilje gjennom hele kampen, og AK2 fikk ingenting gratis i duellene.