Vant 5-4 i meget spennende kamp på Banksletta !

Postet av Søya, IL - Fotball den 16. Sep 2014

Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 tapte 4-10 i vårkampen mot Frei, men i kveld fikk våre gutter revansje.

Allerede etter 3 minutter tok hjemmelaget i ledelsen på et langskudd av Jens Edvardsson Moe.  Men ikke lenge etter utlignet Frei på et nydelig skudd i vinkelen.   Og sånn bølget det fram og tilbake under det meste av kampen, men våre gutter lå aldri under resultatmessig.  Utover i 2. omgang stod det lenge 4-4, men 5 minutter før slutt avgjorde Grunde Hyldbakk Hanssen da han ble spilt gjennom og satte ballen fint til side for keeper.

Publikum fikk se mange fine prestasjoner og flotte scoringer av begge lag på Banksletta.  Frei var et godt lag, og det var spennende helt til siste slutt.

Her er noen glimt fra kampen:

Keeper Torstein Snekvik hadde mange fine og viktige redninger i kampen, men dette skuddet hadde han ikke mulighet til å ta.  Skuddet fra Frei-spilleren (nr 18) gikk inn helt oppe i vinkelen.

Men utover i 1. omgang var våre gutter stadig frampå med farlige muligheter foran Frei-keeperen.