Sunndal måtte reise tomhendt hjem fra Søyabanen

Postet av Søya, IL - Fotball den 29. Mai 2014

Kristi Himmelsfartsdag med strålende sol og flott sommertemperatur egner seg godt for både fotball og andre uteaktiviteter.   De som valgte å legge dagen til Søyabanen og Banksletta fikk med seg to artige ungdomsfotballkamper.  Positiv aktivitet, dyktige fotballspillere og god underholdning !

KvassUlvungen/Søya/Todalen J14 fikk besøk av Sunndal til 9er kamp på Søyabanen.  Hjemmelaget ledet fortjent 2-0 etter 1. omgang og gikk opp til 3-0 etter sidebytte.  Men Sunndal scoret to på cornersituasjoner, og det ble ny spenning i kampen på slutten.  Våre jenter rodde det hele i lang, og sluttresultatet ble 3-2.

Da KFK slo vår konkurrent Eide/Omegn 6-3 i dag ble det klart at våre jenter får 3. plassen i avdeling 1, og dermed er KvassUlvungen/Søya/Todalen J14 9-er kvalifisert til høstens 1. divisjon !  Der vil de møte KFK 1, Surnadal, Molde 1, Isfjorden og Langfjorden.  De seks lagene skal spille dobbel serie fra juni til oktober.

Senere på dagen var det Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 sin tur i 7-er serien, der Sunndal nok en gang var motstander.  Dette Sunndal-laget har ikke tatt ett eneste poeng i serien så langt, og det ble også rått parti på Banksletta.  Hjemmelaget scoret jevnt og trutt - og vant til slutt (minst) 18-1.....  Men Sunndal hadde også noen målsjanser, og fikk sitt fortjente trøstemål i 2. omgang.

Blide gutter et kampen mot Sunndal var slutt :-)

Viktor Løften Vang scorer ett av sine 7 (!) mål i kampen :-)