Ga topplaget Langfjorden knalltøff kamp - men likevel tap 1-3 for J14

Postet av Søya, IL - Fotball den 12. Okt 2014

J14 hadde besøk av det ubeseirede topplaget Langfjorden på Søyabanen søndag. Våre jenter spilte jevnt med romsdalingene i det meste av kampen, men det ble likevel 1-3 tap.

Langfjorden ledet 1-0 etter en jevn 1. omgang, der KvassUlvungen/Søya/Todalen like gjerne kunne ha ledet. Bortelaget økte til 2-0 midt i 2. omgang, og fikk også et spillemessig overtak. Våre jenter ble presset bakover på banen av et godt lag fra Langfjorden, men det var sjanser foran begge mål. Det ble ny spenning i kampen da Ane Nordvik reduserte til 1-2 ca 10 minutter før slutt. Men da Langfjorden like etter la på til 3-1 var kampen avgjort.

Bortelaget hadde med seg en stor supportergjeng, og det var stor jubel etter kampslutt. Langfjorden kunne feire kretsmesterskapet i 1. divisjon 9-er, etter å ha gått gjennom serien uten å avgi et eneste poeng.

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen endte til slutt på sisteplass i divisjonen, men ut fra dagens innsats og spillemessige ferdigheter burde jentene ha kjempet langt høyere på tabellen. Med litt mer flaks i avgjørende situasjoner kunne det faktisk ha blitt seier mot seriemestrene fra Langfjorden i dag. Sesongavslutningen har uansett vært oppmuntrende med klar framgang utover høsten, og forhåpentligvis gir god motivasjon for neste sesong.