Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen - Lillestrøm SK 5-3 !!!

Postet av Søya, IL - Fotball den 4. Aug 2016

Etter en fantastisk kamp med mange fine mål og godt spill av KUST G13, var Lillestrøm SK sjanseløse :-) Våre gutter går videre til 1/8-finale i A-sluttspillet. Det er rett og slett en fantastisk sterk prestasjon !

KUST tok ledelsen 2-0 tidlig i kampen, før LSK kom tilbake og utlignet. Ved pause stod det 4-2. I 2. omgang ble det ett mål til hvert lagene, og dermed var seieren sikret !

Dagens målscorere var Lang Valset (2), Ola Valset (2) og Lasse Vaseng Hansen.

Her scorer Ola Valset sitt andre mål for dagen, da han header inn 3-2 mens LSK-keeperen er på bærtur i feltet :-) Foto: Astrid Vaseng

Denne gjengen viste ingen respekt for guttene fra Lillestrøm SK, tok kommandoen fra start i kampen. Imponerende innsats og moral i dette laget ! Foto: Astrid Vaseng

Avspark ! Foto: Astrid Vaseng

Stor KUST-sjanse som det ikke ble scoring av. Fullt fortjent seier ! Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes

Og så var det seiersdans !! Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes

Det var både spenning og stor stemning blant KUST-supporterne :-) Foto: Astrid Vaseng

1/8-finalen spilles allerede kl 17.10 i ettermiddag på Ekeberg 38 mot Vestre Akers SK.

Nå gjelder det å bruke timene utover ettermiddagen til å få seg litt mat og drikke, slappe av og restituere både hode og bein før neste kamp. Tøfft program !

IL Søya sender også gratulasjoner til våre venner i Surnadal IL G16, som i dag har vunnet to kamper. Først 1-0 over Lillestrøm SK i 1/16-finalen (ja, de også møtte LSK!), og deretter Sagene IL i 1/8-finalen. Dermed er Surnadal i kvartfinale !! Trolig er det første gang i historien at et guttelag fra Surnadal kommune har gått så langt i Norway Cup A-sluttspill :-)