Søya godt representert i Surnadals cup-kamp mot Molde

Postet av Søya, IL - Fotball den 13. Apr 2014


Surnadal sitt A-lag har i vår imponert med godt spill og sterke resultater.  Laget har kommet seg gjennom to kvalifiseringsrunder i NM, med seier henholdsvis 5-0 og 4-0 mot 3. divisjonslagene Sunndal og AK, og får nå like etter påske (torsdag 24. april) besøk av Molde i 1. ordinære NM-runde. 

En tidligere Søya-spiller har hatt en viktig rolle i Surnadal sin suksess på banen i år.  Lagets trener 
Webjørn Holten bodde like ved Søyabanen i oppveksten, og har spilt aldersbestemt fotball for Søya helt til han meldte overgang til Surnadal foran 2000-sesongen som 18-åring.   Webjørn har siden den gang vært en viktig spiller for Surnadal sitt A-lag, og var også lagkaptein i flere sesonger.   De senere årene har han satset på trenergjerningen, både som assisterende trener for A-laget og som trenerkoordinator for ungdomsfotball.   Til daglig er Webjørn spesialpedagog ved Øye skole, og har dermed en kompetanse som er svært nyttig å ha med seg som fotballtrener. 

På bildet nedenfor ser vi Webjørn Holten sammen med storscorer Bjørnar Dalsegg Sæter etter 5-0 seieren mot Sunndal tidligere i vår.



Surnadal A-lag 2014 har også to tidligere Søya/Todalen-spillere i troppen.  Forsvarsspillerne Emil Haugen Ansnes og Ørjan Nes Haugen har begge spilt for Søya/Todalen fram til de var guttespillere, og i år har de to igjen blitt lagkamerater - men denne gang i Surnadal.   De har spilt sammen som midtsstoppere i kvalikkampene mot Sunndal og AK, og det er heller ikke usannsynlig at begge får sjansen igjen mot Molde FK.  Da blir spillere som f.eks. Mohammed Elyounoussi, Daniel Chima Chukwu, Fredrik Guldbrandsen, Pape Pate Diouf og Bjørn Bergmann Sigurdarson motstandere....

Og som ikke det var nok, så blir også Søya representert i dommerkvartetten.  I NM er det også satt opp 4. dommer, og denne oppgaven har Ola Magne Nordvik fått tildelt.  Dvs. at han skal holde styr på innbytter, samt at han er reserve hvis noen i dommertrioen blir skadet.  Mer om kampfakta her; http://www.fotball.no/System-pages/Kampfakta/?matc...


Og dette skriver MFK etter at cupoppsettet var klart:
http://www.moldefk.no/news/article/14kdxwtytjjhi17...




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.