Barnefotballkveld i Ålvundfjordhallen -

Postet av Søya, IL - Fotball den 11. Feb 2016

Tirsdag 8. mars blir det barnefotballkveld i Ålvundfjordhallen mellom 17.30 - 20.30. Dette er den aller første delen av trenerkurset UEFA C-lisens, og som er å betrakte som obligatorisk for alle trenere. Kurset arrangeres i samarbeid med Kvass/Ulvungen FK.


Stig Arild Råket fra fotballkretsen kommer for å holde kurset. Han er en meget dyktig instruktør, som de aller fleste fotballtrenere vil kunne lære mye av. Som mange kjenner til Stig Arild mange års erfaring som trener for kretslag, samt en periode for KBK sitt seniorlag - og fra tidligere kan han vise til flere sesonger som spiller for Molde og Bodø/Glimt i tippeligaen.


Første del av kurset blir visning av praktiske øvelser i hallen, mens siste del foregår på tavla. Jentene på vårt J 12-lag har fått oppgaven med å være objekter i den praktiske delen av kurset.

Alle våre trenere og lagledere i barnefotballen blir innkalt pr epost, men vi håper også at mange andre vil delta, for eksempel foreldre. Kurset er gratis.


Lokaloppgjør for G12

Postet av Søya, IL - Fotball den 8. Jun 2015

Søya/Todalen møtte våre gode naboer Kvass/Ulvungen til G12-kamp på Banksletta mandag kveld.

Det skulle raskt vise seg at gjestene var gjestene fra Ålvundfjorden var hakket bedre, og vant til slutt kampen fortjent 10-2. Begge lag viste stor innsats, gode ferdigheter og mye bra spill, men Kvass/Ulvungen hadde spesielt to-tre spillere som var vanskelig å stoppe for våre gutter - og det var aldri tvil om hvor seieren havnet.

Det var positiv stemning ute på banen hele kampen, og begge lags spillere viste eksemplarisk oppførsel.


Olav Arne Nes og Leif Magne Andersen med sine spillere samlet rett etter kampen. Det er bare å fortsette å trene og stå på videre gutter :-) Ingen grunn til å henge med hodet - allerede på neste trening og kamp er det nye muligheter!

Og Kvass-trener "Zakki" kunne juble sammen med sitt talentfulle G12-lag etter kampen.


Treningsturnering for J12 på Søyabanen lørdag

Postet av Søya, IL - Fotball den 17. Apr 2015

Treningsturnering på Søyabanen / Banksletta lørdag 18.april 2015
Påmeldte lag
Grøa
Surnadal J11
Surnadal J12
Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen (STKU)
Spilletid: 2 omganger à 20 min
5 min pause mellom omganger
Tid Lag 1 Lag 2 Bane Dommer
10:30 STKU Surnadal J11 Kunstgress Kristoffer Nordvik
10:30 Surnadal J12 Grøa Gress Ola Magne Nordvik
11:30 Surnadal J11 Grøa Kunstgress Kristoffer Nordvik
11:30 STKU Surnadal J12 Gress Ole Einar Øyen
12:30 Surnadal J11 Surnadal J12 Kunstgress Ole Einar Øyen
13:20 STKU Grøa Kunstgress Kristoffer Nordvik


Knøttene på Rindalscup

Postet av Søya, IL - Fotball den 7. Sep 2014

Det har vært en svært så aktiv helg for mange av våre yngste fotballspillere.  J10 i Kristiansund på cup i går, J12 i Trondheim på cup i dag, G14 i bortekamp 9er mot Midsund (tap 3-8) i går og i dag har knøttene vært i Rindal på cup.   Søya-knøttene stilte med 3 lag, ett for 6-åringer, ett for 7-åringer og ett for 8-åringer.

I Rindal har de valgt å følge de nyeste anbefalingene fra NFF når det gjelder barnefotball, som er spille 3 mot 3.    Dermed blir det mye mer ballkontakt for alle spillerne, noe som også vil bidra til bedre ballferdigheter. 

Her er noen glimt fra Rindalscupen.
Travel cuphelg for unge fotballjenter

Postet av Søya, IL - Fotball den 6. Sep 2014

Vårt J10-lag har i dag (lørdag 6. september) vært i Kristiansund for å delta i KFK-cupen, og gjorde en kjempebra innsats med 2 seire (mot CFK 1 og CFK 2) og 2 uavgjorte (mot KFK og Frei).   Og i morgen er det J12 sin tur, da de skal til Trondheim for spille i Trond IL sin jentefotballcup, der de skal møte "nye" lag som Fredig, Ranheim og Hommelvik.

Her ser vi J10-jentene samlet før første kamp i KFK-cupen.  Foto:  Kristin Bæverfjord.