Klubbrenn på Vang torsdag 8. mars

Postet av Søya, IL - Ski den 5. Mar 2018

Skigruppa inviterer til klubbrenn for store og små skiløpere i lysløypa på Vang kommende torsdag.


Påmelding fra kl 17.30.  Start ca kl 18.15.    Skigruppa håper at flest mulig tar fram langrennsskiene og blir med på et uthøytidelig og artig renn i løypene på Vang.   

Se hele plakaten som pdf-fil her:     Klubbrenn.pdfHer skilles våre veier ....

Postet av Søya, IL - Ski den 12. Mar 2016

Det har vært en fantastisk flott lørdag, spesielt for alle dem som har benyttet anledningen til å være ute i naturen. Noen har benyttet sjansen til å prise våren nede i bygda og kanskje ved sjøen, mens andre har tatt på seg skiene og gått en tur til fjells.

Denne kvartetten møttes i "veikrysset" ovenfor Finnvikslettet i dag, der valget står mellom sørsida eller nordsida av Strengen (se skilt). Uansett hvilken retning du velger er det fantastisk fine traseer å gå etter. På bildet ser vi Bodil Gjeldnes og Tore Gjul i retning nord mot Langvatnet, mens Bodil Nes og Vigdis Melkild velger Strengenløypene på sørsida. Tore Gjul ombestemte seg riktignok etter at bildet ble knipset :-)"Barn i løypa" avslutter sesongen

Postet av Søya, IL - Ski den 8. Mar 2016

Skigruppa melder at søndag 13. mars kl 12.00 er det avslutning for årets "Barn-i-løypa"-sesong. Vår mangeårige samarbeidspartner Byggefirma Olav Haugen AS ordner som vanlig med pølsegrilling, og servering av brus, saft, kaffe og kaffebrød :-) Håper alle deltakere - og flest mulig familiemedlemmer kan ta turen til Vang denne søndagen.

Og alle deltakere i Barn i løypa får sine velfortjente premier !


Men sesongen er ikke slutt nei; Siste "ordinære" runde av Barn i løypa går førstkommende torsdag (10. mars).


Her er et lite glimt fra sonerennet før i vinter
Sonerenn i flotte forhold på Vang

Postet av Søya, IL - Ski den 14. Feb 2016

Ca 50 skiløpere stilte på startstreken da skigruppa i IL Søya arrangerte sonerenn søndag 14. februar. Det var glimrende forhold og arrangørene fikk skryt for fine løyper.

Her er deltaker- og resultatliste fra rennet, og nedenfor finner du noen bilder.

Fotografer: Astrid Vaseng, Lars Inge Kvande og Merete Haugen


Sonerenn på Vang søndag 14. februar

Postet av Søya, IL - Ski den 10. Feb 2016


Petter Northug kommer nok dessverre ikke, men vi garanterer at det kommer mange unge skiløpere som er minst like ivrig til å gå på ski :-)

sonerenn på Vang søndag 14. februar kl 12.00


Se plakaten her.