Sonerenn i flotte forhold på Vang

Postet av Søya, IL - Ski den 14. Feb 2016

Ca 50 skiløpere stilte på startstreken da skigruppa i IL Søya arrangerte sonerenn søndag 14. februar. Det var glimrende forhold og arrangørene fikk skryt for fine løyper.

Her er deltaker- og resultatliste fra rennet, og nedenfor finner du noen bilder.

Fotografer: Astrid Vaseng, Lars Inge Kvande og Merete Haugen


Sonerenn på Vang søndag 14. februar

Postet av Søya, IL - Ski den 10. Feb 2016


Petter Northug kommer nok dessverre ikke, men vi garanterer at det kommer mange unge skiløpere som er minst like ivrig til å gå på ski :-)

sonerenn på Vang søndag 14. februar kl 12.00


Se plakaten her."Barn i løypa" fortsetter

Postet av Søya, IL - Ski den 24. Jan 2016

Sist torsdag startet den "offisielle" skisesongen med Barn i løypa på Vang skiarena. Og skigruppa vil hver torsdag kl 18.00 (så lenge skiføret holder seg) utover vinteren fortsette med dette populære tiltaket.Og etter at runden rundt skiløypa er gjort, er det bakels, saft og kaffe i klubbhuset. Sosialt for å både barn og voksne.
Vellykket sonerenn - oppdatert med deltaker- og resultatliste

Postet av Søya, IL - Ski den 17. Jan 2015

Lørdag 17. januar var det klart for sonerenn på Vang - og mange unge skiløpere debuterte nok som deltakere i dag.

Det var 55 deltakere i rennet, og med alle foreldre, søsken og andre skiinteresserte var det folksomt på Vang skiarena - og det var god gammeldags skistemning. Etter den snøfattige vinteren i fjor er det artig å få til et flott skiarrangement igjen. Viktig med en god snøvinter for å få til rekruttering til langrennssporten i årene som kommer.

Her er deltaker- og resultatliste fra sonerennet.

Arrangørene fikk skryt for fine løyper og flott arrangement :-)

Vi takker alle deltakere for oppmøte og innsatsen !


Barn i løypa og sonerenn på Vang

Postet av Søya, IL - Ski den 10. Jan 2015

"BARN I LØYPA" starter endelig opp igjen torsdag 15. januar kl. 18.00 på Vang Skiarena.

Etter en snøfattig vinter forrige år håper vi på stabilt vintervær i år! Og vi satser på å gjennomføre "Barn i løypa" hver torsdag kl. 18.00 - til... og med torsdag den 12. mars 2015. I vinterferieuken (uke 8) vil det IKKE bli arrangert "Barn i løypa" - men både lysløpe og akebakke er selvsagt åpen for fri bruk for alle medlemmer i IL Søya. "Barn i løypa" er primært et tilbud for alle barn fra de klarer å stå på ski til og med det året de fyller 10 år (4 klasse). Men vi oppfordrer selvfølgelig også eldre barn og voksne å møte opp for en god trimtur, lek i akebakken og sosialt samvær i klubbhuset på Vang Skiarena.


IL Søya - Skigruppa inviterer til sonerenn på Vang Skiarena - lørdag 17. JANUAR KL. 12.00

Sonerenn er skirenn arrangert av alle Idrettslagene i kommunen og i år er det IL Søya som er først ute. Rennet går i klassisk stil og er ett til...bud til alle innbyggerne i Surnadal kommune - ung og gammel. Premiering til alle løpere!

Påmelding gjøres ved å sende en sms til Torill Bye - 932 55 282. Skriv navn på deltaker, fødselsår og klubb. Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte på Vang Skiarena helt frem til kl. 11.30 på renndagen.

Vi håper å få se mange små Bjørgen'er og Northug'er på Vang Skiarena lørdag den 17. januar!


Vel møtt!

Hilsen Skigruppa i IL Søya

1 Kommentar