Avslutning for "Barn i løypa"

Postet av Søya, IL - Ski den 22. Mar 2015

Lørdag 21. mars var det avslutning med pølser, brus og premieutdeling for årets "Barn i løypa". Det var god oppslutning om avslutningen, som foregikk i akebakken ved skistadion på Vang.

Byggefirma Olav Haugen AS er sponsor for barn i løypa, og de sørget som vanlig for mat og drikke til alle deltakerne !

Vellykket sonerenn - oppdatert med deltaker- og resultatliste

Postet av Søya, IL - Ski den 17. Jan 2015

Lørdag 17. januar var det klart for sonerenn på Vang - og mange unge skiløpere debuterte nok som deltakere i dag.

Det var 55 deltakere i rennet, og med alle foreldre, søsken og andre skiinteresserte var det folksomt på Vang skiarena - og det var god gammeldags skistemning. Etter den snøfattige vinteren i fjor er det artig å få til et flott skiarrangement igjen. Viktig med en god snøvinter for å få til rekruttering til langrennssporten i årene som kommer.

Her er deltaker- og resultatliste fra sonerennet.

Arrangørene fikk skryt for fine løyper og flott arrangement :-)

Vi takker alle deltakere for oppmøte og innsatsen !


Barn i løypa og sonerenn på Vang

Postet av Søya, IL - Ski den 10. Jan 2015

"BARN I LØYPA" starter endelig opp igjen torsdag 15. januar kl. 18.00 på Vang Skiarena.

Etter en snøfattig vinter forrige år håper vi på stabilt vintervær i år! Og vi satser på å gjennomføre "Barn i løypa" hver torsdag kl. 18.00 - til... og med torsdag den 12. mars 2015. I vinterferieuken (uke 8) vil det IKKE bli arrangert "Barn i løypa" - men både lysløpe og akebakke er selvsagt åpen for fri bruk for alle medlemmer i IL Søya. "Barn i løypa" er primært et tilbud for alle barn fra de klarer å stå på ski til og med det året de fyller 10 år (4 klasse). Men vi oppfordrer selvfølgelig også eldre barn og voksne å møte opp for en god trimtur, lek i akebakken og sosialt samvær i klubbhuset på Vang Skiarena.


IL Søya - Skigruppa inviterer til sonerenn på Vang Skiarena - lørdag 17. JANUAR KL. 12.00

Sonerenn er skirenn arrangert av alle Idrettslagene i kommunen og i år er det IL Søya som er først ute. Rennet går i klassisk stil og er ett til...bud til alle innbyggerne i Surnadal kommune - ung og gammel. Premiering til alle løpere!

Påmelding gjøres ved å sende en sms til Torill Bye - 932 55 282. Skriv navn på deltaker, fødselsår og klubb. Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte på Vang Skiarena helt frem til kl. 11.30 på renndagen.

Vi håper å få se mange små Bjørgen'er og Northug'er på Vang Skiarena lørdag den 17. januar!


Vel møtt!

Hilsen Skigruppa i IL Søya

1 Kommentar