Snart klart for avreise til Norway Cup !

Postet av Søya, IL - Fotball den 24. Jul 2018

Søndag 29. juli starter årets Norway Cup, og IL Søya er også i år sterkt representert i verdens største fotballturnering - selv om ingen av lagene stiller under eget "Søya-flagg" denne gangen.   Men våre spillere deltar på samarbeidslag i regi av naboene Kvass/Ulvungen FK og Surnadal IL.

Først ut av våre lag er G14, som spiller mot Ullern 2 allerede søndag morgen kl 09.00.  

Her er aktuelle puljeoppsett, tabeller og kampoppsett:

J13

G14

G16

For oss "hjemmesittere" bør vi spesielt merke oss G16-kampen tirsdag, da Surnadal/Søya/Todalen skal møte Porsanger.  Denne sendes direkte på TV2 kl 10.30 !! 

I tillegg til ovennevnte lag er det flere tidligere Søya-spillere på bl.a. Surnadal sitt J16-lag.

Vi ønsker alle våre spillere, trenere og foreldre en riktig god tur til Oslo og lykke til med både kampene og alle opplevelsene i Norway Cup !

Ny vellykket Søyacup gjennomført ! (nå med flere bilder)

Postet av Søya, IL - Fotball den 26. Aug 2017

Vi er nettopp ferdig med en lang cupdag, og så vidt arrangørene har fått med seg så har alt gått knirkefritt gjennom hele dagen.   Rekordmange lag og spillere (og ikke minst supportere) har til sammen bidratt til en fotballfest på Søyabanen og Banksletta - og i år også på Svissholmen.   Og værgudene har også vært på lag med oss :-)

Fotballstyret vil også benytte anledningen til å takke alle frivillige som har stått på med mange timers forberedelse, gjennomføring og rydding.  Fantastisk innsats som er helt uvurderlig for å gjennomføre et så stort arrangement !

Her er noen bilder fra Søyacupen 2017 (flere kommer i løpet av helga):

Deler av stadionområdet sett fra klubbhus-taket (fotograf Oda Bæverfjord)KIL/Hemne og Tingvoll J12 takker for kampen.


Surnadal og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen J10 takker også for kampen :-)Premieutdelingen foregikk fortløpende etter hvert som lagene hadde gjennomført sine kamper.  Her er det KIL/Hemne J12 som får sine velfortjente premier - som i år var en spesialdesignet Søyacup-spinner.    

Bestemødre har for øvrig en undervurdert rolle i barnefotball :-)  Her representert ved Ann Ingrid Forslund.  
Og her ser vi Søyabanen og cupområdet i en litt annen vinkel.   I løpet av dagen var nærmere 2000 personer innom stadionområdet.  Onkel Leiv og Oda var også på Søyacup :-)


Sunndal møtte Rindal til kamp i J08-klassenGrillgjengen gjorde en kjempejobb og fikk mye skryt for gode hamburgere.   Her er det kanskje røkte pølser på gang :-) 

Trener Jens Nervik med miniknøttegjengen som har gjennomført sine kamper i den nye 3-er banen.Her er Søya/Todalen G10 i aksjon mot SurnadalCupgeneral Kvande hadde flere viktige roller under Søyacupen.  Her som trener for G12.

 

Som alltid et meget velfungerende sekretariat med full kontroll på alle kampoppsett og navnelister i Søyacupen.Molde G12 får her sine siste instrukser før sin kamp mot Rindal.    

Greit å få litt hjelp med keeperhanskene før kampstart :-)
Lokale jenter i Førde på kretslagskamper i helga

Postet av Søya, IL - Fotball den 29. Jan 2017

Nordmøre og Romsdal har denne helga vært til Førde for å spille dobbelkamper mot NFF Sogn og Fjordane med både J14- og J16-laget.

Både Søya/Todalen og Surnadal er representert på begge lagene.

På J14 spiller Oda Bæverfjord (Søya) og Karen Skralthaug (Surnadal), mens Marte Nes (Søya/Todalen), Marit Ingeborg Ansnes (Søya/Todalen) og Thea Holten (Surnadal) spiller på kretslaget for J16.Høstdugnad på Søyabanen søndag 30. oktober kl 15

Postet av Søya, IL - Fotball den 24. Okt 2016

otballsesongen er straks over, og vi må rydde inn utstyr og ellers klargjøre stadionanlegget for vinteren. Derfor satser fotballstyret på en dugnad førstkommende søndag, 30. oktober kl 15.00.

Småmålene på Banksletta skal settes inn i lagerbygget, de andre målene skal settes i grupper i ly for vær og vind, og ellers skal annet løst utstyr ryddes inn for vinteren. Det skal også ryddes litt i klubbhuset. Arbeid for alle :-)

Håper på godt oppmøte !

Damekamp på Søyabanen lørdag kl 14.30 !

Postet av Søya, IL - Fotball den 30. Aug 2016

Surnadal/Søya/Todalen damer spiller lørdag hjemmekamp på Søyabanen. Dette er årets eneste mulighet til å se det unge damelaget spille kamp på Søyabanen - så vi håper publikum stiller opp og støtter jentene ! Laget møter bunnlaget Molde 3 til kamp.

Kampen starter kl 14.30, og dermed rekker du også å få med deg herrekampen mot Volda på Syltøran først (kampstart kl 12.00) !

Det er hele 8 nåværende eller tidligere Søya-jenter i troppen til denne kampen, så det blir mange kjente på Søyabanen - og kanskje enda en grunn til å ta turen.

Vi har fått tilsendt kamptroppen; se her:

1 Eline Flora Y. Børmark
2 Ingrid Bæverfjord
3 Vilde Virum Naustbakk
4 Maren Halgunset
5 Ragnhild Smevoll
6 Ane Mogstad
7 Trude Gjørsvik
8 Mari Smevoll
9 Stine Saltrø
10 Åslaug Sørvik Grimsmo
13 Ida Vaseng Hansen
14 Ragnhild Snekvik (k)
16 Marte Nes
20 Emma Sæther
21 Alice Naustbakk