En ny vellykket Todalsdag

Postet av Søya, IL - Fotball den 2. Jul 2016

Vi kan gratulere Todalen IL med gjennomføring av en ny vellykket Todalsdag. Full fart hele dagen, med fotballcup, mosjonsløpet Ræta Opp, loppemarked, stort lotteri, ku-bingo og masse god mat.

Søya deltok med 4 lag under cupen, der både J/G08, J10, G10 og G12 viste både fotballglede, ferdigheter og innsats på banen.

I mosjonsløpet Ræta Opp var det Håvard Gjeldnes som vant, etter en forrykende og imponerende sluttspurt, der han tok inn minst 40-50 meter på lederen i løpet av runden inne på stadion. Ikke så veldig lenge etter kom flere kjente - som for eksempel disse spreke karene.I løpet av en kjapp runde på stadion under fotballcupen var mange kampsituasjoner å fange med kameralinsa. For eksempel denne kanonaden mot Søya-målet i knøttekampen mot Valsøyfjord :-)Og her er det Søya/Todalen G10 som er i gang med et fint angrep mot Surnadal.Micke Dorsin til Søyas sesongkickoff !

Postet av Søya, IL - Fotball den 15. Mar 2016

Onsdag 30. mars kl 18.30 er det klart for årets sesongkickoff, da fotballgruppa inviterer alle fotballvenner (spillere, lagleder, trenere, foreldre) i Søya til et spennende arrangement på Surnadal ungdomsskole. Vi håper alle spillere og foreldre kommer denne kvelden :-)

Det blir høytidelig presentasjon av alle spillere (med en liten overraskelse til alle), lagledere og trenere. Fotballgruppa inviterer også representanter for våre sponsorer/samarbeidspartnere, som vi også vil gjøre litt stas på denne gangen.

Det blir selvfølgelig servering (pizza og saft), med innlagt quiz i matpausen.

Og sist, men ikke minst, så får vi besøk av Rosenborg-spiller og Stangvik-venn Micke Dorsin, som kommer fra Trondheim for å sette oss i rett stemning før seriestarten. Micke har spurt trener Kåre Ingebrigtsen om treningsfri denne ettermiddagen, for å rekke nedover til Søyas sesongkickoff !

Det blir et slags samtale-intervju med Micke, der temaet kan bli både Rosenborg, treningstips for unge spillere, opplevelser fra oppveksten i Sverige - og andre aktuelle fotballtema. Det blir også muligheter til å stille spørsmål fra salen. Og selvfølgelig muligheter til å få autograf :-)

Velkommen til årets sesongkickoff !!


Damelaget forbereder seg til Barcelona-tur !

Postet av Søya, IL - Fotball den 10. Jan 2016

I vinterferien reiser Surnadal/Søya/Todalen sitt 3. divisjonslag til Barcelona på treningsleir! Lagleder Heid Snekvik har laget en egen blogg om turen, og nå kan vi lese første utgave av bloggen "Fotballdreker", der vi bl.a. kan lese litt om forberedelsene og inntektsbringende tiltak.

Søya/Todalen har med flere spillere i troppen, både nåværende og tidligere. Ida Vaseng Hansen, Ingrid Bæverfjord, Lone Kvande Brøske og Emma Sæther, samt de to ex. Søya-jentene Ragnhild Snekvik og Alice Naustbakk. Dette blir helt sikkert en fantastisk opplevelse for hele gjengen!

Du finner bloggen her; https://fotballdreker.wordpress.com/


Dugnad med fotballsjokoladekake :-)

Postet av Søya, IL - Fotball den 1. Nov 2015

Søndag var det dugnad på Søyabanen, for å rydde sammen målene, vaske griller, rydde i klubbhuset mv. Ikke så mange som hadde anledning til å stille i dag, men alt som var planlagt ble gjort. Så nå er vi klare til vinteren.
Men det står fortsatt noen fotballmål ute på Banksletta, så vi håper mange vil benytte seg av dette tilbudet så lenge frosten og snøen holder seg unna.


Etter dugnaden var det - som seg hør og bør - kaffe til dugnadsgjengen. Og styreleder Bergstad stilte opp (muligens med litt hjelp av Ingveig...) med en fantastisk flott fotballsjokoladekake !

"Klubben i mitt hjerte"

Postet av Søya, IL - Fotball den 17. Okt 2015

Tidens Krav engasjerte i vår firmaet Foto-Expressen til å reise rundt på Nordmøre for å fotografere alle aldersbestemte fotball-lag. I uka som var det Søya-lagene sin tur til å bli presentert på TK sin nettutgave.

Vi har også fått bildene tilsendt for bl.a. legge ut på våre egne hjemmesider.Du kan se alle bildene (fra alle klubber) i "Klubben i mitt hjerte" her; http://www.trollheimsporten.no/takk-for-det-gamle-...