Da er Norway Cup over for G13 også

Postet av Søya, IL - Fotball den 4. Aug 2016

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen G13 har lagt ned en formidabel innsats i årets Norway Cup. Førsteplass i sin gruppe i innledende runde, og deretter to cupkamper med seier mot Oppsal 2 og Lillestrøm, før Vestre Akers SK ble for sterke nå i kveld. Det ble tap 1-3 mot et bedre lag. Ola Valset scoret for oss like før slutt.

Norway Cup har vært en kjempefin opplevelse for guttene, og hele laget inkl. trenere, lagledere og foreldre har all grunn til å være stolte av innsatsen. De fleste vil sikkert huske seieren mot Lillestrøm SK før i dag aller best. Gratulerer til hele gjengen !Guttene gjør seg klar til kampstart. Foto: Astrid Vaseng.Lang Valset og Lasse Vaseng Hansen før kampstart mot Vestre Akers SK. Foto: Astrid Vaseng.Fair Play-hilsen hører selvfølgelig med. Foto: Linn Wærdahl-Schei HamnesAnbefaler også å ta en titt innom Todalen.no. Der finner du en fin reportasje og mange bilder fra kampen : http://todalen.no/vestre-akers-sk-vart-for-sterke/
Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen - Lillestrøm SK 5-3 !!!

Postet av Søya, IL - Fotball den 4. Aug 2016

Etter en fantastisk kamp med mange fine mål og godt spill av KUST G13, var Lillestrøm SK sjanseløse :-) Våre gutter går videre til 1/8-finale i A-sluttspillet. Det er rett og slett en fantastisk sterk prestasjon !

KUST tok ledelsen 2-0 tidlig i kampen, før LSK kom tilbake og utlignet. Ved pause stod det 4-2. I 2. omgang ble det ett mål til hvert lagene, og dermed var seieren sikret !

Dagens målscorere var Lang Valset (2), Ola Valset (2) og Lasse Vaseng Hansen.

Her scorer Ola Valset sitt andre mål for dagen, da han header inn 3-2 mens LSK-keeperen er på bærtur i feltet :-) Foto: Astrid Vaseng

Denne gjengen viste ingen respekt for guttene fra Lillestrøm SK, tok kommandoen fra start i kampen. Imponerende innsats og moral i dette laget ! Foto: Astrid Vaseng

Avspark ! Foto: Astrid Vaseng

Stor KUST-sjanse som det ikke ble scoring av. Fullt fortjent seier ! Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes

Og så var det seiersdans !! Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes

Det var både spenning og stor stemning blant KUST-supporterne :-) Foto: Astrid Vaseng

1/8-finalen spilles allerede kl 17.10 i ettermiddag på Ekeberg 38 mot Vestre Akers SK.

Nå gjelder det å bruke timene utover ettermiddagen til å få seg litt mat og drikke, slappe av og restituere både hode og bein før neste kamp. Tøfft program !

IL Søya sender også gratulasjoner til våre venner i Surnadal IL G16, som i dag har vunnet to kamper. Først 1-0 over Lillestrøm SK i 1/16-finalen (ja, de også møtte LSK!), og deretter Sagene IL i 1/8-finalen. Dermed er Surnadal i kvartfinale !! Trolig er det første gang i historien at et guttelag fra Surnadal kommune har gått så langt i Norway Cup A-sluttspill :-)
Norway Cup 2016 - reisebrev dag 4 - oppdatert kl 21.20

Postet av Søya, IL - Fotball den 3. Aug 2016

En ny lang cupdag er over, og vi kan notere at begge våre jentelag er dessverre ute - mens G13 vant sin kamp 2-1 mot Oppsal 2 onsdag kveld - og er videre til neste runde !

Oppsal 2 tok ledelsen tidlig i 2. omgang, men det var fortjent da våre gutter kom tilbake og scoret to ganger, ved Erik Husby og Marcus Brein Gikling. Gratulerer med ny seier !!

Dermed skal guttene møte vinneren av Lillestrøm SK og Kalandseid IL i 1/16-finale i morgen kl 12.20 på Furuset 4. Vi er spente på fortsettelsen ! Ikke bli overrasket om de vinner enda en kamp :-)


Her er et glimt fra kveldens G13-kamp mot Oppsal 2. Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes.


Tidligere i dag ble det bråstopp for J14, som tapte 0-5 mot IL Høyang i 1/16-delsfinalen i B-sluttspillet. Det ble en tøff kamp i dag, samtidig som marginene ikke var på vår side. Men våre yngste jenter har gjort en god innsats i årets Norway Cup, der vi spesielt husker storseieren mot Søndre Land. Men nå er Norway Cup-eventyret dessverre ferdig for i år for J14.

Og ut på ettermiddagen var J16 gjennom en dramatisk kamp mot Syril IL. Våre jenter ledet 1-0 helt til det gjenstod 4 min av ordinær tid. Da utlignet Syril IL til 1-1, og det ble 2 x 5 min ekstraomganger med golden goal. Men ingen av lagene klarte å score, og det ble straffesparkkonkurranse. Da hadde Syril-spillerne best kontroll på nervene og scoret på tre straffer, samtidig som vi bommet på alle våre skudd. Dermed var kampen avgjort, og vi er dessverre fedig med årets Norway Cup-turnering. Så nære så nære :-(

J16 har gjort en kjempefin turnering uansett - bra spill og super innsats.

Her er det peptalk i pausen under J16-kampen. Foto: Ståle Ansnes.

Her er J16 i aksjon under en kamp tidligere i Norway Cup. Foto: Øystein Hjelle Bondhus / Driva

Og her fra peptalken før J14-kampen. Foto: Kristin Bæverfjord.

Malin tok jobben som keeper i dag. Her er det oppvarming før kampen. Foto: Kristin Bæverfjord.

Og her noen situasjonsbilder fra kampen mot Høyang. Foto: Kenneth Bergstad

Norway Cup 2016 - reisebrev dag 3 - oppdatert kl 19.20

Postet av Søya, IL - Fotball den 2. Aug 2016

Det har vært en ny bra dag for våre lag i Norway Cup.

Først ut var J14, som skulle møte Søndre Land IL til avgjørende kamp med tanke på plassering i pulja og videre cuprunder i B-sluttspillet. Våre jenter viste seg fra sin beste side i dag, og vant hele 5-1 !! Johanne Andersen (3), Tyra Hyldbakk og Oda Bæverfjord var målscorere i denne kampen. Dermed slipper de å stå opp grytidlig for å spille 1/32-finale kl 08.00 onsdag morgen, men går direkte til 1/16-finale i B-sluttspillet på Rustad kl 11.40 onsdag. Gratulerer med flott prestasjon jenter !

Det var jubelscener da J14-jentene gikk av banen etter 5-1 seier !! :-)

Foto: Kristin Bæverfjord.


Og tirsdag kveld var det pizzakveld for J14 - med stor stemning og feiring av dagens flotte seier :-) Foto: Kenneth BergstadSå var det G13 sin tur. Guttene tok like godt sin tredje strake seier, med solide 4-1 over Sannidal. Lang Valset (3) og Lasse Vaseng Hansen scoret målene for G13. Imponerende seiersrekke i gruppespillet. Det blir spennende å se hvor langt guttene kan komme i A-sluttspillet. De spiller 1/32-finale på 03 FU9 (Furuset) onsdag kveld kl 19.40 mot Oppsal 2.

Våre gutter var stadig frampå med store målsjanser i kampen mot Sannidal. Foto: Astrid VasengOg i kveld var det J16 sin tur, da jentene våre møtte Bryne til match på Valle Hovin i avgjørende kamp om puljeseieren. Rogalendingene ble dessverre for sterke for oss denne gang, og våre jenter tapte kampen 0-2 etter et mål i hver omgang. Det betyr at Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen blir nr 2 i pulje 14, men er uansett videre til A-sluttspill. Der skal de møte vinneren i gruppe 12, som blir Syril IL fra Leikanger i Sogn og Fjordane i 1/32-finale. Denne kampen spilles på Rustad 3 onsdag kl 13.15.


Her er spillerne under oppvarming før kampen mot Bryne. Foto: Ståle Ansnes


Etter kampen i går ettermiddag ble Emma, Marit Ingeborg, Marte og Ane intervjuet på NRK Radio :-) Du finner intervjuet med NRK Møre og Romsdal her; https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-moere-... (innslag nr 12)

Her er jentene samlet under intervjuet på mobiltelefon med reporteren i Ålesund (foto Ståle Ansnes)
Norway Cup 2016 - reisebrev dag 2 - oppdatert kl 21:40

Postet av Søya, IL - Fotball den 1. Aug 2016

Andre spilledag i Norway Cup åpnet på beste måte for oss, da guttene på G13 9er tok sin andre seier i turneringen. 3-1 over Høybråten og Stovner IL gjør at plassen i A-sluttspillet er sikret allerede, før den siste innledende kampen mot Sannidal i morgen. Vebjørn Hunnes, Marcus Brein Gikling og Lang Valset stod for scoringene i dagens kamp. Her er oppdaterte resultater og tabell: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...

J16 sikret seg også sin andre seier i dag, med 2-0 mot Helgerød IL / Gøif fra Sandefjord. Scoringer ved Emma Sæther og Ragne Gjersvoll. Jentene imponerer ! I morgen kl 17.30 blir det puljefinale mot Bryne. Resultater og tabell: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/team...

Men det var tydeligvis tøffe tak mot jentene fra Vestfold. Her er det Elisa Faksnes Melkild som har havnet på sykestua etter kampen. Forhåpentligvis "bare" et slag mot kneet, slik at ho kan spille igjen i morgen. En ispose kan i hvert fall bidra til å redusere hevelsen. God bedring til Elisa !

Foto: Jonny Melkild


Og mandag kveld var det velfortjent pizzaparty for J16-jentene. (foto Jonny Melkild)Surnadal/Søya/Todalen J19 gikk dessverre på sitt andre tap, med knepne 3-4 mot Nordhordland BK. Dermed må de eldste jentene klare seg med B-sluttspill, der de skal spille 1/8-finale onsdag kveld kl 20.00. Resultater og tabell finner du her: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...


Mandag kveld var det J14-jentene sin tur. De fikk i likhet med J19 en smell i åpningskampen, og hadde selvfølgelig et håp om å få en seier i andre kamp. Jentene viste stor framgang fra i går, og kjempet jevnt med motstanderen i store deler av kampen. Men jentene fra Langhus var likevel hakket bedre i de avgjørende situasjonene, og vant 3-0. Selv om våre jenter var meget skuffet da de gikk av banen, er det viktig å fokusere på den store framgangen med både spillet og innsatsen. I morgen er det siste innledende kamp, da er det Søndre Land IL som står på motsatt banehalvdel. Dette laget tapte 3-5 mot Langhus i går og 1-6 mot Silsand Senja FK i dag, så på papiret kan det se ut som det kan bli et meget jevnt og spennende oppgjør. Her er kampoppsett og tabell: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...


Nedenfor noen bilder som er knipset før og under J14-kampen mot Langhus. (fotografer Kenneth Bergstad og Kristin Bæverfjord).


Vi har også fått tilsendt flere fine bilder fra dagens G13-kamp (foto: Astrid Vaseng)

Og her er guttene i gang med oppvarmingen før kampen. (foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes)