Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen nærmer seg 5. divisjon

Postet av Søya, IL - Fotball den 15. Sep 2015

Når det gjenstår 2 serierunder i årets 6. divisjon leder Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen med 4 poeng mer enn nærmeste utfordrer Smøla.

Her er laget samlet til lagbildefotografering tidligere i år.

Lørdag 12. september kommer Batnfjord på besøk til Ålvundfjord stadion, og med seier i denne kampen blir "seriefinalen" på Smøla i siste runde betydningsløs. Batnfjord ligger langt ned på tabellen, og tilsynelatende er det en enkel motstander - men det ryktes at de har forsterket laget i det siste og har også tatt en del poeng nå i høst. Men vi har god tru på hjemmeseier, og dermed opprykksjubel på Ålvundfjord stadion lørdag !

Her er tabellen og kampoppsett: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell...

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen består stort sett av spillere fra Ålvundfjord / Ålvundeid, men vi har med noen herfra også. Kenneth Sæterbø, Vegard Kvande Moen og Gjøran Stenberg kan i hvert fall nevnes, som alle tre er sikre kort på dette laget. Men det er også flere unggutter på laget som har spilt i mange sesonger på aldersbestemte KUST / STKU samarbeidslag.

Ta gjerne turen over fjorden for å heie på samarbeidslaget i avgjørende opprykkskamp lørdag :-)Dramatikk i lokaloppgjøret mot Kvass/Ulvungen

Postet av Søya, IL - Fotball den 26. Sep 2014

Dessverre var det lite tilskuere på Søyabanen da hjemmelaget møtte Kvass/Ulvungen FK til lokaloppgjør i 6. divisjon torsdag kveld.  Men de som var der fikk underholdning og dramatikk fra første stund.   Dagens mann for Søya/Todalen var Yousuf Farah Naleye med sine to scoringer, og ellers mange gode involveringer, kjappe bevegelser og fin teknikk.Første scoring kom allerede etter 7 minutter, da hjemmelaget fikk en trippelsjanse som til slutt endte i mål etter at ballen gikk fram og tilbake i målfeltet.  Men Kvass/Ulvungen-keeperen mente at Yousuf brukte hånda til hjelp, og ga tydelig beskjed om dette til dommeren.  Og når han i tillegg kom med en høylydt rasistisk kommentar myntet på målscoreren fikk keeperen som fortjent - direkte rødt kort av dommeren.

Før omgangen var halvspilt viste dommeren to gule og ett rødt kort, noe som bekrefter at det alltid står en del på spill i slike lokaloppgjør - selv om denne kampen var relativt betydningsløs i forhold til tabellsituasjonen. Men prestisjen teller, og innsatsen i duellene var til tider i største laget.  Men dommer Arnt Egil Ødegård fra Dahle IL hadde god kontroll.
I 1. omgang var Kvass/Ulvungen godt med i kampen, og hadde også sine farlige målsjanser.  Men det var fortjent da hjemmelaget laget 2-0 like før pause på en heading av Kenneth Sæterbø.   For øvrig på retur fra keeper etter en heading fra tomålsscorer Yousuf.   

2. omgang hadde så vidt startet da Kvass/Ulvungen reduserte til 1-2, da vikarkeeper Vegard Kvande Moen ikke var helt heldig i sin første involvering med keeperdrakt.  Men med en mann mindre på banen ble bortelaget etter hvert slitne, og det ble med den ene scoringen.  Utover i omgangen overtok Søya/Todalen etter hvert kampen helt, og scoret to fine mål til.   Først ved Erling Øie som snappet ballen foran keeper og scoret, før Yousuf Farah Naleye satte inn sitt andre mål på en liggende volley etter corner.  Meget flott scoring !

Hjemmelaget stilte med et meget solid mannskap i denne kampen, med bl.a. Gjøran Stenberg tilbake på midtbanen og raske Erling Øie i angrepet.  Og alltid solide karer som Kenneth Sæterbø, Trygve Buvik, Vegard Kvande Moen og Bjørnar Aasbø var som vanlig gode å ha defensivt.  Men tomålscorer Yoysuf var uten tvil dagens mann i dag.

På bildet nedenfor er det nyinnflyttet kvennagarding (men fortsatt i grønn drakt...) Kristian Ansnes som rydder opp i Kvass/Ulvungen-forsvaret.
Prestisjefyllt lokaloppgjør på Søyabanen torsdag kveld

Postet av Søya, IL - Fotball den 22. Sep 2014

Torsdag kveld er det klart for et av sesongens mest spennende og prestisjefyllte oppgjør på Søyabanen, da våre naboer fra andre side av fjorden kommer på besøk til 6. divisjonskamp. 

Årets siste hjemmekamp i 6. divisjon - Søya/Todalen møter Kvass/Ulvungen på Søyabanen torsdag 25. september kl 17.45 (merk tida).  Håper publikum fra begge lag møter opp og lager litt stemning på sidelinja !


Selv om ingen av lagene er med helt i toppen av tabellen er det likevel et oppgjør som det absolutt er verdt å få med seg når Søya/Todalen og Kvass/Ulvungen møtes til dyst.  Begge lag sliter til dels med at spillerstallen har blitt tynnere etter ferien - men i denne kampen blir det også mobilisert litt ekstra i begge leirene for å få samlet et best mulig lag.

Våre karer tapte siste kamp med sifrene 4-6 borte mot Ertvågøya (etter at det stod 0-5 ganske tidlig i kampen), mens Kvass/Ulvungen tapte 0-1 mot topplaget Averøykameratene 2.   Det er derfor to revansjesugne lag som møtes, og begge trenger en seier for å kapre en plass på øvre del av tabellen.

Her er tabellen og terminlista:  http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournam...


Bildet nedenfor er fra vårkampen i Ålvundfjorden, da resultatet ble 1-1.
I bortekampen mot Ertvågøya sist fredag var det også to ungdommer fra egen stall som debuterte på A-laget.  Guttespillerne Narve Madaus og Kristoffer B. Nordvik fikk begge prøve seg.   Det er store sjanser for at det blir flere sjanser i løpet av sesongen.

Her er guttene samlet på bilde i en annen sammenheng (Foto: Trollheimsporten):


Klart tap i toppkampen

Postet av Søya, IL - Fotball den 8. Sep 2014Søya/Todalen møtte topplaget Averøykameratene 2 til hjemmekamp i 6. divisjon på Søyabanen mandag kveld.  Det skulle etterhvert vise seg at motstanden ble i tøffeste laget i denne kampen.  Kjappe spillere med godt balltempo, der flere har prøvd seg i 3. divisjon i år, ble som forventet vanskelig og kampen endte med tap 0-4.

Våre karer holdt brukbart følge det første kvarteret, men etter hvert satte AK2 opp tempoet litt og fikk et spillemessig overtak. Første scoring kom etter en halvtimes tid ut i 1. omgang da AK2 scoret på en corner. Det stod 0-1 ved sidebytte, men i 2. omgang fortsatte det unge (med unntak av veteranen Malvin Husby i midtforsvaret) og gode AK-laget med kjapt pasningsspill. Søya/Todalen hadde problemer med å henge med utover i kampen - og ble nok etter hvert litt slitne. Våre forsvarsspillere stoppet de fleste angrepene, men AK2 scoret likevel tre nye mål løpet av 2. omgang. Søya/Todalen skapte lite framover i denne kampen, og seieren til AK2 var fullt fortjent. Men våre karer viste stor innsatsvilje gjennom hele kampen, og AK2 fikk ingenting gratis i duellene.3 poeng i Bøfjorden!

Postet av Søya, IL - Fotball den 5. Jul 2014


Fredag kveld var det lokaloppgjør i 6. divisjon på Leikarvollen, der hjemmelaget Bøfjord møtte Søya/Todalen til dyst. Kenneth Sæterbø scoret det første målet for Søya/Todalen i 1. omgang.   Etter pause utlignet Bøfjord på straffespark, før Bjørnar Aasbø tok ansvar da vi fikk straffe senere i omgangen - og mot slutten satte Gjøran Stenberg inn vårt tredje mål - og Bøfjord måtte innse at slaget var tapt.  Hjemmelaget satset på lange baller mot sin svenske angriper Alexander Aaslund - og tøfft duellspill over hele banen.  Men det holdt ikke til poeng med Søya/Todalen - der er våre karer på en sterk 2. plass etter at vårsesongen er over.