Flere Søya-spillere i NEAS-akademiet

Postet av Søya, IL - Fotball den 30. Des 2013

Det er positivt at småklubber som Søya blir lagt merke til - og enda bedre er det at spillerne våre markerer seg med gode ferdigheter og holdninger. 

Vi har i høst hatt med 3 gutter født i 2001 med på faste samlinger (hver 14. dag) i Neas-akademiet.  Dette er Helge Madaus, Tore Bæverfjord og Kevin Brusethaug.

Vi ønsker de tre unge fotballguttene lykke til videre !    

Mer info. her;
http://www.kristiansundbk.no/neas-2001

Våren 2014 vil det muligheter for å bli nominert for noen av de som er født i 2002 også.  Det spirer og gror godt i de aldersbestemte lagene våre !   


Ivrige jenter i full trening 6. juledag

Postet av Søya, IL - Fotball den 30. Des 2013

Med varmegrader har vi nå hatt "sommerlige forhold" på Banksletta i flere uker, og mange unge fotballspillere har benyttet anledningen til å leke seg med fotballen og dermed holde formen og ferdighetene vedlike også i vinter.  

Mandag 30. desember var det fire ivrige jenter som hadde ei treningsøkt sammen.  Fra venstre Lone K. Brøske, Andrea Naustbakk, Marte Nes og Alice Naustbakk.
Mari Gjul uttatt til kretslagsturnering for Jenter 98-99

Postet av Søya, IL - Fotball den 21. Des 2013

Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har tatt ut spillertroppen til miniturnering mot Sunnmøre Fotballkrets i Vigrahallen lørdag 11. januar.   Det er uttatt 24 spillere i troppen, derav 9 fra Nordmøre. Spillerne fra Nordmøre kommer fra følgende klubber;  Sunndal (4), Dahle (2), Averøykameratene (1), Surnadal (1) og Søya (1).

Tidligere Søya-jente Live Edvardsen er også uttatt til turneringen. 

Mer info. spillertroppen osv. her;
http://www.fotball.no/Kretser/NogR/Spillerutviklin...

Avslutning for knøttelaget

Postet av Søya, IL - Fotball den 19. Des 2013

Det begynner å bli ei stund siden fotballsesongen slutten, men knøttelaget kombinerte like godt avslutningskvelden med førjulssamling i klubbhuset torsdag 19. desember.   Der var det sosialt samvær, visning av bilder og servering.