Ny vellykket Søyacup gjennomført ! (nå med flere bilder)

Postet av Søya, IL - Fotball den 26. Aug 2017

Vi er nettopp ferdig med en lang cupdag, og så vidt arrangørene har fått med seg så har alt gått knirkefritt gjennom hele dagen.   Rekordmange lag og spillere (og ikke minst supportere) har til sammen bidratt til en fotballfest på Søyabanen og Banksletta - og i år også på Svissholmen.   Og værgudene har også vært på lag med oss :-)

Fotballstyret vil også benytte anledningen til å takke alle frivillige som har stått på med mange timers forberedelse, gjennomføring og rydding.  Fantastisk innsats som er helt uvurderlig for å gjennomføre et så stort arrangement !

Her er noen bilder fra Søyacupen 2017 (flere kommer i løpet av helga):

Deler av stadionområdet sett fra klubbhus-taket (fotograf Oda Bæverfjord)KIL/Hemne og Tingvoll J12 takker for kampen.


Surnadal og Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen J10 takker også for kampen :-)Premieutdelingen foregikk fortløpende etter hvert som lagene hadde gjennomført sine kamper.  Her er det KIL/Hemne J12 som får sine velfortjente premier - som i år var en spesialdesignet Søyacup-spinner.    

Bestemødre har for øvrig en undervurdert rolle i barnefotball :-)  Her representert ved Ann Ingrid Forslund.  
Og her ser vi Søyabanen og cupområdet i en litt annen vinkel.   I løpet av dagen var nærmere 2000 personer innom stadionområdet.  Onkel Leiv og Oda var også på Søyacup :-)


Sunndal møtte Rindal til kamp i J08-klassenGrillgjengen gjorde en kjempejobb og fikk mye skryt for gode hamburgere.   Her er det kanskje røkte pølser på gang :-) 

Trener Jens Nervik med miniknøttegjengen som har gjennomført sine kamper i den nye 3-er banen.Her er Søya/Todalen G10 i aksjon mot SurnadalCupgeneral Kvande hadde flere viktige roller under Søyacupen.  Her som trener for G12.

 

Som alltid et meget velfungerende sekretariat med full kontroll på alle kampoppsett og navnelister i Søyacupen.Molde G12 får her sine siste instrukser før sin kamp mot Rindal.    

Greit å få litt hjelp med keeperhanskene før kampstart :-)
Lokale jenter i Førde på kretslagskamper i helga

Postet av Søya, IL - Fotball den 29. Jan 2017

Nordmøre og Romsdal har denne helga vært til Førde for å spille dobbelkamper mot NFF Sogn og Fjordane med både J14- og J16-laget.

Både Søya/Todalen og Surnadal er representert på begge lagene.

På J14 spiller Oda Bæverfjord (Søya) og Karen Skralthaug (Surnadal), mens Marte Nes (Søya/Todalen), Marit Ingeborg Ansnes (Søya/Todalen) og Thea Holten (Surnadal) spiller på kretslaget for J16.