G14 ballhentere i serieåpningen på Aker stadion!

Postet av Søya, IL - Fotball den 13. Jan 2014


Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 skal i helga på samling i Molde, med bl.a. treningskamp mot Molde G13 - men også bowling og pizza - overnatting på Skaret..   Men prikken over i-en blir nok trolig å få ut på Aker stadion som ballhentere fredag 28. mars !   Dette blir spennende gutter :-)


Opplegget for ballhenterne på Aker stadion er et samarbeidsprosjekt mellom Molde FK og Trygg Trafikk, der guttene også får litt "trafikkopplæring" før de går ut på banen.  Men hovedoppgaven er selvfølgelig å passe på de 10 matchballene som er i bruk under en tippeligakamp.

Dette skriver Molde FK på sine hjemmesider, der de inviterer klubbene til å bli ballhentere.  Men Søya/Todalen/KvassUlvungen har altså fått oppdraget i serieåpningen allerede :-)    http://www.moldefk.no/latest-news/article/1glx1ec8...
Det er forøvrig ikke første gang et Søya-lag har oppgaven som ballhentere på Aker stadion.  G14-laget i 2010 hadde oppgaven i serieåpningen mot Rosenborg.  

Se mer om dette på todalen.no; http://todalen.no/g14-ballhentere-i-serieapningen/ og på Trollheimsporten;  http://www.trollheimsporten.no/?id=4741163&cat=152...

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.