Team-building med trening, overnatting, taco, quiz og fotball på storskjerm !

Postet av Søya, IL - Fotball den 9. Feb 2014


Vi starta med trening på Bankslettå fredagskvelden, med litt ekstra utfordrende og artige oppvarmingsøvelser. Etterpå bars det til Stangvik oppvekstsenter hvor vi skulle overnatte til lørdag.

Kveldens taco-middag laga guttene sjøl, ei utfordring de tok på strak arm!


Etter middagen var det klart for quiz som trener Håkon Vang Aas hadde laga. Her var det - ikke uventa - spørsmål fra både engelsk, norsk og nordmørsk fotball, i tillegg til geografi og historie. Med godt samarbeid og fellesrefleksjon viste spillerne god samarbeidsevne. Quiz-laga var satt sammen nettopp for å blande spillere fra begge sider av fjorden.Etter frokost lørdag morgen var det ei økt med styrketrening i gymsalen. Etter litt avslapping og leik var det lunsj før turen gikk videre til fotballkamp på storskjerm på Bondehuset i Stangvik. Her så vi Liverpool slå Arsenal 5-1 til manges store glede! Her ble samlinga også avslutta med noen velvalgte ord fra hovedtrener Håkon.


Alt i alt ei vellykka samling for en ivrig og kjekk gjeng som har en spennende sesong foran seg. Det er nå bestemt at vi melder på ett lag i 9-er serien.

Før seriestart gleder vi oss til tur til Molde hvor viskal være ballhentere på kampen Molde-Vålerenga fredag 28. mars. Turen kombineres med treningskamp mot Molde G13.  Årets store utfordring blir Norwaycup i juli.

mvh Bodil Gjeldnes, lagleder


PS:   Våre gutter vil møte noen av følgende motstandere i 9er-serien;
Averøy Fotball, Dahle, Eide/Omegn, Elnesvågen, Hjelset-Kleive, Isfjorden, Midsund, Molde 2, Skåla 1, Skåla 2, Sunndal 2, Træff 2, Vestnes Varfjell


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.