Kampoppsett for SøyaCupen 2017

Postet av Idrettslaget Søya den 19. Aug 2017

Da er pulje- og kampoppsett for SøyaCupen 2017 klart:

https://www.profixio.com/match...

Kampoppsettet kan også finnes ved å laste ned appen Profixio TX på din telefon.

Vi har i år hatt større interesse enn noen gang for cupen vår, noe som er meget gledelig. Det er hele 80 lag som er påmeldt og som det er funnet plass for. Det er fortsatt noen på venteliste i enkelte klasser.

For å kunne gi plass til flest mulig har vi i år valgt å ta i bruk en ekstra kamparena. Dette er Svissholmen som ligger ved Stangvik kirke i Stangvik. Der vil det bli spilt 5 kamper i J-12/G-12 klassene. Dette er en bane som er noe mindre enn en “vanlig” 7-erbane, men den tilfredsstiller fotballforbundets minstemål for 7-erbane.

Pga den store pågangen har det vært vanskelig å kunne få laget et optimalt kampoppsett for alle lag. Vi ber derfor om forståelse fra de som kanskje vil synes at dagen vil bli noe lang, spesielt for noen i 12-årsklassene. Vårt primære ønske har vært at alle som ønsket å delta skulle få plass i turneringen.

Forhåpentligvis vil det ikke bli nødvendig med endringer i kampoppsettet. Hvis så skulle skje, vil vi gi beskjed via mail eller ta direkte kontakt med berørte lag.

For dere som kommer med ferje vil det også i år bli satt opp gratis shuttlebuss mellom Kvanne ferjekai og Søyabanen. Benytt sjansen til å bli med på en av verdens korteste bussturer!

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til cup, og husk å melde dere i sekretariatet ved ankomst slik at vi vet at dere er på plass. Ta gjerne med medbrakt spillerliste så slipper dere å fylle ut ved ankomst. De som har registrert spillere på nett slipper å fylle ut liste på nytt.

Møt opp og hjelp IL Søya fotballgruppa med å oppfylle vår visjon: “Vi skal skape gode fotballminner!”


Mvh

SøyaCupen

 

PS!

Har du sett vår gratis app med kampoppsett, favoritt-lag og resultatregistrering? Søk etter Profixio TX i AppStore eller Google Play


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.