G16 fra Ålvundfjord til Rindal

Postet av Søya, IL - Fotball den 3. Jul 2014

Søya/Todalen/KvassUlvungen har som kjent et langvarig samarbeid med "skråstreklag" i ungdomsfotballen.  I år har vi i tillegg inngått avtale med Surnadal IL for å få til G16-lag, der lagets navn i serien er KUST/Surnadal 2. 

Og som om ikke det var nok har vi nå lånt 3 spillere fra Rindal IL som skal være med laget til Norway Cup.   Det var nemlig ikke mer enn 12 egne spillere disponible til Norway Cup-spill, og da var det kjærkomment og kjempepositivt at guttene fra Rindal vil bli med laget vårt til Oslo.  

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen/Surnadal/Rindal.....???    Det må være verdensrekord i lengde på lagsnavnet :-)    Nei da - ingen fare, laget skal fortsatt ha navnet KUST/Surnadal.

Laget hadde trening torsdag 3. juli, da våre gjestespillere fra Rindal også var med for første gang.  Det var alle kjappe spillere med gode ferdigheter, som så ut til å gli godt inn i laget.  Nå i sommer er det selvfølgelig forberedelser til Norway Cup som gjelder.   I gruppespillet møter våre gutter følgende motstandere:  Fjellhamar 1, Hafslo/Aurland og KFUM-KAM Oslo 2.  Vanskelig å vurdere kvaliteten på motstanderlagene foreløpig - så her er det bare å trø til og håpe på det beste :-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.