G14 med Micke som gjestetrener !

Postet av Søya, IL - Fotball den 19. Jul 2014


Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 kjører på med trening i uka som kommer for å være best mulig forberedt til Norway Cup som starter neste helg.   Og mandag kveld med spennende gjestetrener :-)
 Mandag kveld (21. juli) får guttene storfint besøk på Søyabanen, da den svenske Rosenborg-spilleren Micke Dorsin har sagt seg villig til å stille som gjestetrener for laget denne kvelden.  Rosenborg er inne i en tøff kampperiode, med hjemmekamp mot Sligo Rovers (kval. europaleague) sist torsdag, hjemmekamp mot Sogndal (tippeliga) søndag - og returoppgjør borte mot Sligo Rovers torsdag.  

Men innimellom dette får altså Micke Dorsin tid til å trene Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 på Søyabanen mandag kl 19.00 !!

Som noen sikkert vet har han svigerforeldre som bor i Stangvik, og nå har Henriette og Micke også kjøpt seg egen hytte der og er ofte å se i bygda i sommer.   Og Micke var meget positiv da han fikk spørsmål om å bidra litt for Søya-fotballen, han ville gjerne stille opp på ei treningsøkt sammen med unge fotballspillere. 

Nå i sommer er det Tor Helge Aas som er "sjefsvikartrener", mens Håkon er på tur i Nord-Norge.  Tor Helge og Micke skal møtes før treninga for å legge opp plan for økta.   Dette blir spennende gutter ! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.