Micke ledet G14-trening i Norway Cup-oppkjøringen

Postet av Søya, IL - Fotball den 21. Jul 2014

Mandag kveld hadde Søya/Todalen/KvassUlvungen G14 en av sine siste treninger før Norway Cup, og treningen ble for anledningen ledet av RBK-backen Micke Dorsin.  Det var en entusiastisk gjeng med fotballgutter som fikk prøve noen nye øvelser og høre nyttige tips fra vår svenske venn.  

Det såg ut til at både spillere og gjestetreneren trivdes godt ute på banen, og Micke sa etter treningen at han gjerne kunne ta flere treninger med guttene.  Han inviterte også hele gjengen til Lerkendal og Rosenborg sin hjemmekamp mot Sarpsborg søndag 24. august. 

Micke fortjener en stor takk for at han stilte opp som trener på Søyabanen - og vi er selvfølgelig også glade for å bli invitert på RBK-kamp :-)   Mens treningen foregikk på Søyabanen ble Micke forøvrig presentert som en del av Rosenborgs nye trenerteam etter at Per Joar Hansen fikk sparken tidligere i dag.  
Mot slutten av treningen var det innlagt en konkurranse, der det gjaldt å være presis med skuddet og treffe tverrliggeren.  Kevin Brusethaug har tidligere vært mest kjent som Molde-patriot, men etter at han fikk en ekte Rosenborg-drakt blir det kanskje skifte av favorittlag...?

Søya's Rosenborg-supporter nr 1 - Marit Haugen - fikk møte Micke Dorsin etter treningen.  Rett og slett et mestermøte :-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.