Full aktivitet med cupforberedelser

Postet av Søya, IL - Fotball den 21. Aug 2014Torsdag kveld var det full aktivitet på Søyabanen med forberedelser til lørdagens store cuparrangement. Det er mye jobb med et slikt stort arrangement, men det virket som cupgeneral Kenneth Bergstad og hans mannskap hadde det aller meste under kontroll.

Tilkjøring og utplassering av bord og benker, klipping av banen, testing av høyttaleranlegg, forberedelser i kiosken og dommerkurs var.blant de aktivitetene som stod på programmet torsdag.  


Kiosksjefene Ragnhild Hausberg og Heidi Gjeldnes gjør klart for å få inn varene til helga. 
Under Søyacupen får vi forøvrig meget god bruk for den flotte gaven som idrettslaget nylig har fått fra Lykkjeeidet Syforening, et dobbelt bakelsjarn er midt i blinken for å få opp produksjonsvolumet i kiosken lørdag !   IL Søya vil rette en stor takk til syforeninga for den flotte gaven :-) 

Halstein Kvande klippet banen torsdag kveld, og baneforholdene blir kjempeflotte når spillerne går ut på Søyabanen lørdag morgen.

Cupgeneral (og styreleder i fotballgruppa) Kenneth Bergstad føler han har kontroll på det aller meste til cupen starter, kanskje bortsett fra været...

I det nye teltet vårt går det fint å få til sitteplass for ca 100 personer. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.