Nok en vellykket Søyacup :-)

Postet av Søya, IL - Fotball den 23. Aug 2014

Da er Søyacupen over for i år, og som arrangører sitter vi igjen med en god følelse.   Det har vært kjempestemning både på banen og ellers rundt omkring på stadion, og det meste har fungert perfekt. Til og med været har vært kjempefint hele dagen! 

Vi har fått mange fine tilbakemeldinger i løpet av dagen, og vi har ikke fått rapporter som tyder på feilskjær i arrangementet.  Det var som vanlig masse folk, stor fotballglede og godt vær - da er også utgangspunktet bra for å få til en vellykket cup. 

59 lag har spilt 91 kamper og timeplanen har vært fulgt på sekundet gjennom hele dagen. 

IL Søya fotballgruppa vil takke samtlige spillere (ca 500 totalt) som deltok - uten dere hadde det selvfølgelig ikke blitt noen cup.  Vi vil også takke alt publikum som var tilstede for å heie fram spillerne, og sist men ikke minst våre 80-90 frivillige som la ned en kjempeinnsats for å få gjennomført arrangementet.

Både Trollheimsporten.no, Todalen.no, Driva og TK var tilstede under cupen.  Linker til nettsaker nedenfor:
http://www.trollheimsporten.no/kjempedag-paa-soeya...
http://todalen.no/takk-for-kampen-og-cupen/
http://www.driva.no/nyheter/article10049989.ece


Her er noen av våre egne billedglimt fra dagen:

Blide gutter fra Sjetne G12 (de trodde journalisten var fra VG, og blir kanskje skuffet når de "bare" havnet på ilsoya.no)

Keeperen på Todalen G08 er godt fornøyd med dagen :-)

Rindal G11/12 vant en av de to Fairplay-prisene som var satt opp under cupen.  Den andre ble vunnet av Sunndal J10.   Kriteriene var "fin oppførsel" av både spillere og ledere - både på banen og utenfor.   Her var det ingen sure miner overfor motstandere og dommere, ikke stygt spill, mange bytter som gjorde at alle fikk mye spilletid - og fokus på prestasjon og ferdigheter i motsetning til resultater.  Vi gratulerer både Rindal G11/12 og Sunndal J10 med velfortjente premier.Kjekt å ha med bestefar på cup :-)

Stor innsats og mye godt spill i G10-kampen mellom Frei og Rindal.

Sunndal-keeperen er sjanseløs på dette skuddet i vinkelen fra Tingvoll G12Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.