Prestisjefyllt lokaloppgjør på Søyabanen torsdag kveld

Postet av Søya, IL - Fotball den 22. Sep 2014

Torsdag kveld er det klart for et av sesongens mest spennende og prestisjefyllte oppgjør på Søyabanen, da våre naboer fra andre side av fjorden kommer på besøk til 6. divisjonskamp. 

Årets siste hjemmekamp i 6. divisjon - Søya/Todalen møter Kvass/Ulvungen på Søyabanen torsdag 25. september kl 17.45 (merk tida).  Håper publikum fra begge lag møter opp og lager litt stemning på sidelinja !


Selv om ingen av lagene er med helt i toppen av tabellen er det likevel et oppgjør som det absolutt er verdt å få med seg når Søya/Todalen og Kvass/Ulvungen møtes til dyst.  Begge lag sliter til dels med at spillerstallen har blitt tynnere etter ferien - men i denne kampen blir det også mobilisert litt ekstra i begge leirene for å få samlet et best mulig lag.

Våre karer tapte siste kamp med sifrene 4-6 borte mot Ertvågøya (etter at det stod 0-5 ganske tidlig i kampen), mens Kvass/Ulvungen tapte 0-1 mot topplaget Averøykameratene 2.   Det er derfor to revansjesugne lag som møtes, og begge trenger en seier for å kapre en plass på øvre del av tabellen.

Her er tabellen og terminlista:  http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournam...


Bildet nedenfor er fra vårkampen i Ålvundfjorden, da resultatet ble 1-1.
I bortekampen mot Ertvågøya sist fredag var det også to ungdommer fra egen stall som debuterte på A-laget.  Guttespillerne Narve Madaus og Kristoffer B. Nordvik fikk begge prøve seg.   Det er store sjanser for at det blir flere sjanser i løpet av sesongen.

Her er guttene samlet på bilde i en annen sammenheng (Foto: Trollheimsporten):
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.