Barn i løypa og sonerenn på Vang

Postet av Søya, IL - Ski den 10. Jan 2015

"BARN I LØYPA" starter endelig opp igjen torsdag 15. januar kl. 18.00 på Vang Skiarena.

Etter en snøfattig vinter forrige år håper vi på stabilt vintervær i år! Og vi satser på å gjennomføre "Barn i løypa" hver torsdag kl. 18.00 - til... og med torsdag den 12. mars 2015. I vinterferieuken (uke 8) vil det IKKE bli arrangert "Barn i løypa" - men både lysløpe og akebakke er selvsagt åpen for fri bruk for alle medlemmer i IL Søya. "Barn i løypa" er primært et tilbud for alle barn fra de klarer å stå på ski til og med det året de fyller 10 år (4 klasse). Men vi oppfordrer selvfølgelig også eldre barn og voksne å møte opp for en god trimtur, lek i akebakken og sosialt samvær i klubbhuset på Vang Skiarena.


IL Søya - Skigruppa inviterer til sonerenn på Vang Skiarena - lørdag 17. JANUAR KL. 12.00

Sonerenn er skirenn arrangert av alle Idrettslagene i kommunen og i år er det IL Søya som er først ute. Rennet går i klassisk stil og er ett til...bud til alle innbyggerne i Surnadal kommune - ung og gammel. Premiering til alle løpere!

Påmelding gjøres ved å sende en sms til Torill Bye - 932 55 282. Skriv navn på deltaker, fødselsår og klubb. Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte på Vang Skiarena helt frem til kl. 11.30 på renndagen.

Vi håper å få se mange små Bjørgen'er og Northug'er på Vang Skiarena lørdag den 17. januar!


Vel møtt!

Hilsen Skigruppa i IL Søya

1 Kommentar

Kommentarer

  • Idrettslaget Søya

    IL Søya understreker at også deltakere fra Halsa kommune og Aure kommune er hjertelig velkomne på sonerennet!

    12 januar 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.