J14 jubler videre - mens G14 og J16 er ute av A-sluttspillet

Postet av Søya, IL - Fotball den 29. Jul 2015


Både G14 og J16 tapte sine kamper i A-sluttspillet i dag, og Norway Cup-eventyret er dermed over for begge lagene. På bildet ser vi G14-spillerne går litt skuffet av banen etter tap mot Skogstrand.

G14 møtte Skogstrand IL (fra Fredrikstad-området), som viste seg å være et meget godt lag, og våre gutter tapte klart 1-5. Vegard Gjul scoret trøstemålet like før slutt. J16 møtte Surnadal til lokaloppgjør på Furuset, og det ble som forventet en jevn og spennende kamp. Surnadal vant kampen 1-0, på et straffespark som virket svært så billig - det så i alle fall slik ut med "Søya-øyne". STKU var best i 1. omgang, mens Surnadal kom sterkt etter sidebytte. Kampen kunne vippet begge veier. Spenning til siste slutt. STKU hadde en kjempesjanse til utligning like før slutt, men Surnadal vant kampen og er videre i Norway Cup.

Kvass/Ulvungen G16 spiller kamp mot Setesdalslaget senere i kveld, og håper på en fortsettelse i A-sluttspillet i 7-er.


J14 er i B-sluttspillet, og vant i dag 2-0 over Øystre Slidre/Rogne. Malin Ansnes og Elisa F. Melkild scoret målene. Fullt fortjent seier. I morgen kl 12.00 møter jentene bergenslaget Fyllingsdalen på Rustad.


Her ser vi et glimt fra J14 sin kamp mot Øystre Slidre / Rogne. Det var vått og bløtt på Ekeberg i dag, og det var som vi ser behov for paraply og regnklær.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.