Micke Dorsin til Søyas sesongkickoff !

Postet av Søya, IL - Fotball den 15. Mar 2016

Onsdag 30. mars kl 18.30 er det klart for årets sesongkickoff, da fotballgruppa inviterer alle fotballvenner (spillere, lagleder, trenere, foreldre) i Søya til et spennende arrangement på Surnadal ungdomsskole. Vi håper alle spillere og foreldre kommer denne kvelden :-)

Det blir høytidelig presentasjon av alle spillere (med en liten overraskelse til alle), lagledere og trenere. Fotballgruppa inviterer også representanter for våre sponsorer/samarbeidspartnere, som vi også vil gjøre litt stas på denne gangen.

Det blir selvfølgelig servering (pizza og saft), med innlagt quiz i matpausen.

Og sist, men ikke minst, så får vi besøk av Rosenborg-spiller og Stangvik-venn Micke Dorsin, som kommer fra Trondheim for å sette oss i rett stemning før seriestarten. Micke har spurt trener Kåre Ingebrigtsen om treningsfri denne ettermiddagen, for å rekke nedover til Søyas sesongkickoff !

Det blir et slags samtale-intervju med Micke, der temaet kan bli både Rosenborg, treningstips for unge spillere, opplevelser fra oppveksten i Sverige - og andre aktuelle fotballtema. Det blir også muligheter til å stille spørsmål fra salen. Og selvfølgelig muligheter til å få autograf :-)

Velkommen til årets sesongkickoff !!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.