Ann-Elin Stenberg ny leder i Idrettslaget Søya.

Postet av Idrettslaget Søya den 24. Mar 2016

Det ble avviklet ett godt årsmøte med gode diskusjoner for fremtiden tirsdag den 29. mars kl. 20.00 på Klubbhuset på Vang Skiarena. Årsmøteprotokoll, oversikt over tillitsvalgte og årsrmeldinger finn du nederst på denne sida.

Ut over "vanlige" årsmøtesaker ble det brukt god tid på å diskutere allerede opplevde resultater og ikke minst fremtidige muligheter for "Strengenløypene" - Årsmøtet var svært positive til det som har blitt gjort, fremdriften og de muligheter som ligger fremover - Arbeidsgruppen jobber videre minst til alt som er planlagt så langt er gjennomført!

Det ble også, jfr. plakaten utnevnt en liten gruppe som starter med forbredelser til lagets 100 års jubileum som er i 2019. Gruppen vil helt sikkert trenge god hjelp og håper mange vil bidra med gode ideer - hvordan dette vil bli organisert kommer gruppen tilbake til i egnede medier + +

Terje Haugen takket av etter hele 5 år som leder for Idrettslaget - årsmøtet takket Terje for god innsats i årene han har ledet laget - og bildet viser Terje til venstre som får overrekt ett gavekort av laget kasserer Tore Gjul

Ny leder ble valgt ved akklamasjon - Det ble Ann-Elin Stenberg, som frem til valget var leder i Skigruppa - årsmøtet var svært fornøyd med at Ann-Elin tok utfordringen og ser frem til hennes tid som leder for Idrettslaget Søya - på bildet ser vi Ann-Elin til venstre, avtroppende leder Terje Haugen i midten og regnskapsfører, æresmedlem og frem til den 29.03.2016 den eneste kvinnelige lederen i vår 97 årige historie Marit Haugen. Absolutt på tide med en ny flink kvinne i lederposisjon i Idrettslaget Søya - vi ønsker Ann-Elin lykke til!


Her finner dere innkalling og sakliste:

2016 Plakat årsmøte 2016.pdf

Sakliste - årsmøtet 29 03 2016.pdf

Årsmøte referat 29.03.2016, scanna.pdf

Vedlegg til årsmøteprotokoll, 29.03.2016. Tillitsvalgte 2016.pdf

ÅRSMELDINGER-2015, vedtatt på årsmøtet 29-03-2016.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.