Norway Cup 2016 - reisebrev dag 3 - oppdatert kl 19.20

Postet av Søya, IL - Fotball den 2. Aug 2016

Det har vært en ny bra dag for våre lag i Norway Cup.

Først ut var J14, som skulle møte Søndre Land IL til avgjørende kamp med tanke på plassering i pulja og videre cuprunder i B-sluttspillet. Våre jenter viste seg fra sin beste side i dag, og vant hele 5-1 !! Johanne Andersen (3), Tyra Hyldbakk og Oda Bæverfjord var målscorere i denne kampen. Dermed slipper de å stå opp grytidlig for å spille 1/32-finale kl 08.00 onsdag morgen, men går direkte til 1/16-finale i B-sluttspillet på Rustad kl 11.40 onsdag. Gratulerer med flott prestasjon jenter !

Det var jubelscener da J14-jentene gikk av banen etter 5-1 seier !! :-)

Foto: Kristin Bæverfjord.


Og tirsdag kveld var det pizzakveld for J14 - med stor stemning og feiring av dagens flotte seier :-) Foto: Kenneth BergstadSå var det G13 sin tur. Guttene tok like godt sin tredje strake seier, med solide 4-1 over Sannidal. Lang Valset (3) og Lasse Vaseng Hansen scoret målene for G13. Imponerende seiersrekke i gruppespillet. Det blir spennende å se hvor langt guttene kan komme i A-sluttspillet. De spiller 1/32-finale på 03 FU9 (Furuset) onsdag kveld kl 19.40 mot Oppsal 2.

Våre gutter var stadig frampå med store målsjanser i kampen mot Sannidal. Foto: Astrid VasengOg i kveld var det J16 sin tur, da jentene våre møtte Bryne til match på Valle Hovin i avgjørende kamp om puljeseieren. Rogalendingene ble dessverre for sterke for oss denne gang, og våre jenter tapte kampen 0-2 etter et mål i hver omgang. Det betyr at Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen blir nr 2 i pulje 14, men er uansett videre til A-sluttspill. Der skal de møte vinneren i gruppe 12, som blir Syril IL fra Leikanger i Sogn og Fjordane i 1/32-finale. Denne kampen spilles på Rustad 3 onsdag kl 13.15.


Her er spillerne under oppvarming før kampen mot Bryne. Foto: Ståle Ansnes


Etter kampen i går ettermiddag ble Emma, Marit Ingeborg, Marte og Ane intervjuet på NRK Radio :-) Du finner intervjuet med NRK Møre og Romsdal her; https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-moere-... (innslag nr 12)

Her er jentene samlet under intervjuet på mobiltelefon med reporteren i Ålesund (foto Ståle Ansnes)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.