Norway Cup 2016 - reisebrev dag 4 - oppdatert kl 21.20

Postet av Søya, IL - Fotball den 3. Aug 2016

En ny lang cupdag er over, og vi kan notere at begge våre jentelag er dessverre ute - mens G13 vant sin kamp 2-1 mot Oppsal 2 onsdag kveld - og er videre til neste runde !

Oppsal 2 tok ledelsen tidlig i 2. omgang, men det var fortjent da våre gutter kom tilbake og scoret to ganger, ved Erik Husby og Marcus Brein Gikling. Gratulerer med ny seier !!

Dermed skal guttene møte vinneren av Lillestrøm SK og Kalandseid IL i 1/16-finale i morgen kl 12.20 på Furuset 4. Vi er spente på fortsettelsen ! Ikke bli overrasket om de vinner enda en kamp :-)


Her er et glimt fra kveldens G13-kamp mot Oppsal 2. Foto: Linn Wærdahl-Schei Hamnes.


Tidligere i dag ble det bråstopp for J14, som tapte 0-5 mot IL Høyang i 1/16-delsfinalen i B-sluttspillet. Det ble en tøff kamp i dag, samtidig som marginene ikke var på vår side. Men våre yngste jenter har gjort en god innsats i årets Norway Cup, der vi spesielt husker storseieren mot Søndre Land. Men nå er Norway Cup-eventyret dessverre ferdig for i år for J14.

Og ut på ettermiddagen var J16 gjennom en dramatisk kamp mot Syril IL. Våre jenter ledet 1-0 helt til det gjenstod 4 min av ordinær tid. Da utlignet Syril IL til 1-1, og det ble 2 x 5 min ekstraomganger med golden goal. Men ingen av lagene klarte å score, og det ble straffesparkkonkurranse. Da hadde Syril-spillerne best kontroll på nervene og scoret på tre straffer, samtidig som vi bommet på alle våre skudd. Dermed var kampen avgjort, og vi er dessverre fedig med årets Norway Cup-turnering. Så nære så nære :-(

J16 har gjort en kjempefin turnering uansett - bra spill og super innsats.

Her er det peptalk i pausen under J16-kampen. Foto: Ståle Ansnes.

Her er J16 i aksjon under en kamp tidligere i Norway Cup. Foto: Øystein Hjelle Bondhus / Driva

Og her fra peptalken før J14-kampen. Foto: Kristin Bæverfjord.

Malin tok jobben som keeper i dag. Her er det oppvarming før kampen. Foto: Kristin Bæverfjord.

Og her noen situasjonsbilder fra kampen mot Høyang. Foto: Kenneth BergstadKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.