Oda på bylagsturnering i Ålesund :-)

Postet av Idrettslaget Søya den 7. Jan 2017

Selv om det er januar og snøen har lagt seg, og mange har funnet fram skiene, så ruller fotballen både inne og ute på denne tiden av året også. I helga har Søya-jente Oda Bæverfjord representert Kristiansund bylag i turneringen i Sparebanken Møre Arena i Ålesund.


Nordmørsjentene tapte sin første kamp knepent 0-1 mot Molde, fortsatte med tap 0-3 mot Ålesund (Nordre Sunnmøre) og avsluttet med 1-3 mot Søre Sunnmøre. Nådde altså ikke helt opp resultatmessig, men både Oda og resten av laget gjorde likevel en flott innsats.

Oda har slitt med influensa i juletider, og den kan sitte kroppen lenge, men det hindret henne likevel ikke fra å gjøre en super innsats som sideback på laget sitt. Det aller viktigste med bylag og kretslag er å få smake på nivået sammen med de aller beste på samme alder i hele fylket.

Foruten Oda Bæverfjord fra Søya, er også Karen Skralthaug (som også har Søya-aner :-) ) og Hedda Aasbø fra Surnadal IL med på dette bylaget. Sistnevnte deltok ikke i helga, da ho prioriterer langrenn vinters tid.

Vi ønsker de lokale fotballjentene lykke til videre !

Sparebanken Møre Arena er en stor og flott hall, med kunstgressdekke i full banestørrelse. Denne hallen kan vi virkelig misunne sunnmøringene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.