Fotballplassen på Svissholmen er no ferdig

Postet av Søya, IL - Fotball den 5. Aug 2015

I Stangvika har de nå gjort jobben med finplanering og såing av området omkring den nye kunstgressbanen/balløkka på Svissholmen. Og dermed er det enda et flott nærmiljøanlegg tilgjengelig for unge og gamle som ønsker å leke seg med fotballen.

Vi gratulerer Stangvik grendalag med det flotte anlegget - som både fastboende og andre som besøker Svissholmen vil få stor glede av.Laksefestivalen i full gang for dugnadsgjengen

Postet av Søya, IL - Fotball den 16. Jun 2015

Tirsdag kveld startet dugnadsgjengen fra IL Søya jobben med å sette opp salgsbodene til Norsk Laksefestival i helga.

7-8 dyktige bodmontører var i aksjon, og det tok ikke mange minuttene før de første bodene var på plass. Dette er en jobb som begynner å bli rimelig kjent for denne gjengen, og jobben gjøres effektivt og solid. I dagene som kommer blir det masse dugnadsarbeid for Søya-medlemmene, som kjent er laksefestivalen en av klubbens aller største inntektskilder.

Her er noen billedglimt:

God jul !

Postet av Søya, IL - Fotball den 15. Des 2014

Styret i IL Søya og redaksjonen for ilsoya.no ønsker alle medlemmer, andre Søya-interesserte og lesere på vår hjemmeside ei riktig god jul !

Noen av oss håper nok på litt mer snø og godt skiføre til julehelga :-)


Søya-karer omtalt i "Aktive fotballspillere" fra ca 1950

Postet av Søya, IL - Fotball den 25. Jan 2014


Under et lite dykk i fotballkretsens arkiver dukket boka "Aktive fotballspillere" opp.  Og i bind II er både Søya og Todalen presentert.     Artig med litt idrettslagshistorie !

Dessverre mangler deler av presentasjonen (som står på neste side i boka) på bildet nedenfor.  Vi skal forsøke å få tak i dette også.

Visste du forresten av Søya spilte i sort trøye og blå bukse i 1950 ?Og her er omtalen av Todalen IL: