Årsmøtet vel gjennomført og gamle og nye tillitsvalgte på plass!

Postet av Idrettslaget Søya den 15. Mar 2022

Årsmøtet til idrettslaget Søya ble vel gjennomført den 28. februar 2022. Ikke akkurat trengsel i lokalet men møtet ble vel gjennomført og ikke minst har valgkomiteen gjort en god jobb - meget bra! Og hva betyr det egentlig, i tillegg til at valgkomiteen har gjort en god jobb ? Jo det betyr at det er mange som har sagt ja til å bidra til å skape aktivitet og positivitet i lokalsamfunnet vårt - tusen takk både til dere som tar gjenvalg og nye tillitsvalgte som tar på store og små verv - det må til!

Noe av det mest spesielle som ble gjort tidlig på kvelden var å si tusen tusen takk til svært mangeårig uvalgt og ubetalt regnskapsfører Æresmedlem Marit Haugen (hun har hatt jobben i ca 25 år!!!). Marit fikk overrekt gode ord og et gavekort som kan benyttes hos vår utstyrsleverandør Intersport Olaf Moens Eftf - meeget vel fortjent. Selv om Marit også sa at hun også har hatt glede og nytte av vervet. Igjen tusen takk Marit! På bildet ovenfor er Æresmedlem Marit Haugen flankert av fra venstre Æresmedlem Magne Hansen, Æresmedlem Harald Røen og Hedersmedlem Knut Haugen. Bildet tatt under lagets store 100 års jubileum som ble gjennomført i Bondehuset i 2019!

IL Søya Protokoll Årsmøtet 28.02.2022 - signert.pdf  klikk på lenken til venstre så vil du kunne se den signerte protokollen fra årsmøtet og IL Søya Lagets organisering - Organisasjonskart mv 28.02.2022-v3.pdf er en oversikt over vår nye organisering - blir spennende å se om vi får den effekten som vi håper :-) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.