En ny vellykket Todalsdag

Postet av Søya, IL - Fotball den 2. Jul 2016

Vi kan gratulere Todalen IL med gjennomføring av en ny vellykket Todalsdag. Full fart hele dagen, med fotballcup, mosjonsløpet Ræta Opp, loppemarked, stort lotteri, ku-bingo og masse god mat.

Søya deltok med 4 lag under cupen, der både J/G08, J10, G10 og G12 viste både fotballglede, ferdigheter og innsats på banen.

I mosjonsløpet Ræta Opp var det Håvard Gjeldnes som vant, etter en forrykende og imponerende sluttspurt, der han tok inn minst 40-50 meter på lederen i løpet av runden inne på stadion. Ikke så veldig lenge etter kom flere kjente - som for eksempel disse spreke karene.

I løpet av en kjapp runde på stadion under fotballcupen var mange kampsituasjoner å fange med kameralinsa. For eksempel denne kanonaden mot Søya-målet i knøttekampen mot Valsøyfjord :-)

Og her er det Søya/Todalen G10 som er i gang med et fint angrep mot Surnadal.