Årsmøte IL Søya - 21. februar 2023

Postet av Idrettslaget Søya den 24. Nov 2022

Vi ønsker alle våre medlemmer velkomne til årsmøte i IL Søya tirsdag den 21. februar 2023, kl 19.30 i Klubbhuset ved Søyabanen.


IL Søya - Innkalling til årsmøte - 21.02.2023.pdf

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Frist for eventuelt å si fra seg verv er satt til fredag den 3. februar og gjøres ved å sende skriftlig melding på e-post til leder i valgkomitéen Jostein Kvendset: jostein@trioregnskap.no

Vel møtt! "Barneidrett" - oppstart og behov for hoder og hender :-)

Postet av Idrettslaget Søya den 30. Okt 2022

Barneidrett

Vi ønsker snarlig oppstart med Barneidretten vår - det bruker å være en populær aktivitet nå mellom fotball og ski - her er info som vår "aktivitetsgruppe Vinter" har laget klikk IL Søya Barneidrett 2022
Velkommen til Søyacup 27. aug 2022.

Postet av Idrettslaget Søya den 21. Jun 2022

Påmelding til årets Søyacup:  https://www.profixio.com/app/soyacupen-2022 (Påmeldingsfrist 19. august)

Da er vårsesongen for de fleste aldersbestemte lag i ferd med å avsluttes, og hva passer da bedre enn å planlegge, samt starte høstsesongen med Søyacup på Kvanne (i Surnadal) første helga etter skolestart 27. august. Søyacupen er for jenter og gutter i aldersgruppen 6 – 12 år. Cupens størrelse gjør at vi så langt det er mulig setter opp lag mot lag som de vanligvis ikke møter i serien, og de siste årene har det vært ca 80 påmeldte lag. Det spilles 3-er fotball med vant for de minste, deretter 5er fotball og 7er fotball for 11 og 12-åringene. Vi har naturligvis også egne jenteklasser i alle årstrinn.

 

Vi er stolt av Søyacupen som er kjent som ett flott sportslig arrangement med masse idrettsglede og en forrykende fotballfest i (vanligvis) fint vær.

Utfyllende informasjon vil utover sommeren bli oppdatert på vår facebookside Idrettslaget Søya og på vår hjemmeside www.ilsoya.no

For spørsmål om cupen ta kontakt med Leif Magne Andersen,Tlf.  955 56 434 eller på epost leif.magne.andersen@olavthon.no  

For spørsmål ang. påmelding ta kontakt med jens_naervik@hotmail.com Tlf.: 975 69 155

Invitasjon Søyacup 2022.pdf
Årsmøtet vel gjennomført og gamle og nye tillitsvalgte på plass!

Postet av Idrettslaget Søya den 15. Mar 2022

Årsmøtet til idrettslaget Søya ble vel gjennomført den 28. februar 2022. Ikke akkurat trengsel i lokalet men møtet ble vel gjennomført og ikke minst har valgkomiteen gjort en god jobb - meget bra! Og hva betyr det egentlig, i tillegg til at valgkomiteen har gjort en god jobb ? Jo det betyr at det er mange som har sagt ja til å bidra til å skape aktivitet og positivitet i lokalsamfunnet vårt - tusen takk både til dere som tar gjenvalg og nye tillitsvalgte som tar på store og små verv - det må til!

Noe av det mest spesielle som ble gjort tidlig på kvelden var å si tusen tusen takk til svært mangeårig uvalgt og ubetalt regnskapsfører Æresmedlem Marit Haugen (hun har hatt jobben i ca 25 år!!!). Marit fikk overrekt gode ord og et gavekort som kan benyttes hos vår utstyrsleverandør Intersport Olaf Moens Eftf - meeget vel fortjent. Selv om Marit også sa at hun også har hatt glede og nytte av vervet. Igjen tusen takk Marit! På bildet ovenfor er Æresmedlem Marit Haugen flankert av fra venstre Æresmedlem Magne Hansen, Æresmedlem Harald Røen og Hedersmedlem Knut Haugen. Bildet tatt under lagets store 100 års jubileum som ble gjennomført i Bondehuset i 2019!

IL Søya Protokoll Årsmøtet 28.02.2022 - signert.pdf  klikk på lenken til venstre så vil du kunne se den signerte protokollen fra årsmøtet og IL Søya Lagets organisering - Organisasjonskart mv 28.02.2022-v3.pdf er en oversikt over vår nye organisering - blir spennende å se om vi får den effekten som vi håper :-) 
Årsmøte IL Søya - 28. februar 2022

Postet av Idrettslaget Søya den 22. Jan 2022

Vi ønsker alle våre medlemmer velkomne til årsmøte i IL Søya mandag 28. februar 2022, kl 19.30 i Klubbhuset ved Søyabanen.

IL Søya Innkalling til årsmøte 28.02.2022.pdf

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.
Frist for eventuelt å si fra seg verv er satt til fredag den 11. februar og gjøres ved å sende skriftlig melding på e-post til leder i valgkomitéen Martinus Grønnes: martinusgr@hotmail.com 
Vel møtt! 
(Og ja vi korrigerer/justerer møtet i tråd med nasjonale og lokale smittevern bestemmelser)Sollid støtte fra ny sparebankstiftelse til garasjen vår på Vang!

Postet av Idrettslaget Søya den 22. Jan 2022

Vi har fått positiv tilbakemelding på vår søknad til Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank. De har tildelt oss hele 70.000,- til prosjekt "Garasje til tråkkemaskin" - tusen takk!

Vi setter stor pris på støtten fra stiftelsen, og vi har også god tro på både tippemidler og støtte fra vår lokale kommune. Ser ikke bort fra at det vil komme annen type støtte også :-)

Vi må også nevne at det har vært, og er et svært godt samarbeid med bygglinjen ved Surnadal vg skole som i tillegg til egen dugnadsinnsats vil stå for å utføre alt det praktiske arbeidet på bygget.