MEDLEMSKONTINGENT 2024

Postet av Idrettslaget Søya den 20. Apr 2024

MEDLEMSKONTINGENT 2024.

Vi er kommet godt i gang med året og mange har allerede betalt medlemskontingenten for 2024. Viss du ikke har fått ordna med betaling finner du informasjon under her.

Årsmøtet har den 20. feb. 2024 fastsatt slike satser for 2024 og 2025:

Barn (til og meddel året man fyller 18 år) kr 150,-.
Voksne kr 250,-.
Pensjonist (fra og med året man fyller 67 år) 150,-
Familie kr 500,- (Gjelder inntil 2 voksne og barn som bor i samme husstand)

PS!
Det er tidligere i år sendt ut egen betalingsinformasjon fra idrettsforbundet sin betalingsløsning i til de fleste. Det er en epost fra post.ilsoya@gmail.com der du finner link til faktura.


Viss du er nytt medlem må du melde deg inn gjennom denne nettsiden:

https://medlemskap.nif.no/


Viss du har vært medlem før i IL Søya, kan du bruke denne innbetalingsgiro (viss du ikke har mottatt annen epost/giro):

Giro for medlemskap, 2024.pdf

Eller du kan betale på Vipps til vippsnr. 91117.

Vi håper du som er medlem fortsetter og om du ikke er medlem så ønsker vi deg svært velkommen! Og å være medlem forplikter ikke til noe annet enn å være medlem :-) 

Har du spørsmål så kontakt kasserer Tore Gjul, tore.gjul@gmail.com
Årsmøte IL Søya - 21. februar 2023

Postet av Idrettslaget Søya den 24. Nov 2022

Vi ønsker alle våre medlemmer velkomne til årsmøte i IL Søya tirsdag den 21. februar 2023, kl 19.30 i Klubbhuset ved Søyabanen.


IL Søya - Innkalling til årsmøte - 21.02.2023.pdf

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.

Frist for eventuelt å si fra seg verv er satt til fredag den 3. februar og gjøres ved å sende skriftlig melding på e-post til leder i valgkomitéen Jostein Kvendset: jostein@trioregnskap.no

Vel møtt! Årsmøtet vel gjennomført og gamle og nye tillitsvalgte på plass!

Postet av Idrettslaget Søya den 15. Mar 2022

Årsmøtet til idrettslaget Søya ble vel gjennomført den 28. februar 2022. Ikke akkurat trengsel i lokalet men møtet ble vel gjennomført og ikke minst har valgkomiteen gjort en god jobb - meget bra! Og hva betyr det egentlig, i tillegg til at valgkomiteen har gjort en god jobb ? Jo det betyr at det er mange som har sagt ja til å bidra til å skape aktivitet og positivitet i lokalsamfunnet vårt - tusen takk både til dere som tar gjenvalg og nye tillitsvalgte som tar på store og små verv - det må til!

Noe av det mest spesielle som ble gjort tidlig på kvelden var å si tusen tusen takk til svært mangeårig uvalgt og ubetalt regnskapsfører Æresmedlem Marit Haugen (hun har hatt jobben i ca 25 år!!!). Marit fikk overrekt gode ord og et gavekort som kan benyttes hos vår utstyrsleverandør Intersport Olaf Moens Eftf - meeget vel fortjent. Selv om Marit også sa at hun også har hatt glede og nytte av vervet. Igjen tusen takk Marit! På bildet ovenfor er Æresmedlem Marit Haugen flankert av fra venstre Æresmedlem Magne Hansen, Æresmedlem Harald Røen og Hedersmedlem Knut Haugen. Bildet tatt under lagets store 100 års jubileum som ble gjennomført i Bondehuset i 2019!

IL Søya Protokoll Årsmøtet 28.02.2022 - signert.pdf  klikk på lenken til venstre så vil du kunne se den signerte protokollen fra årsmøtet og IL Søya Lagets organisering - Organisasjonskart mv 28.02.2022-v3.pdf er en oversikt over vår nye organisering - blir spennende å se om vi får den effekten som vi håper :-) 
Årsmøte IL Søya - 28. februar 2022

Postet av Idrettslaget Søya den 22. Jan 2022

Vi ønsker alle våre medlemmer velkomne til årsmøte i IL Søya mandag 28. februar 2022, kl 19.30 i Klubbhuset ved Søyabanen.

IL Søya Innkalling til årsmøte 28.02.2022.pdf

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet.
Frist for eventuelt å si fra seg verv er satt til fredag den 11. februar og gjøres ved å sende skriftlig melding på e-post til leder i valgkomitéen Martinus Grønnes: martinusgr@hotmail.com 
Vel møtt! 
(Og ja vi korrigerer/justerer møtet i tråd med nasjonale og lokale smittevern bestemmelser)Sollid støtte fra ny sparebankstiftelse til garasjen vår på Vang!

Postet av Idrettslaget Søya den 22. Jan 2022

Vi har fått positiv tilbakemelding på vår søknad til Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank. De har tildelt oss hele 70.000,- til prosjekt "Garasje til tråkkemaskin" - tusen takk!

Vi setter stor pris på støtten fra stiftelsen, og vi har også god tro på både tippemidler og støtte fra vår lokale kommune. Ser ikke bort fra at det vil komme annen type støtte også :-)

Vi må også nevne at det har vært, og er et svært godt samarbeid med bygglinjen ved Surnadal vg skole som i tillegg til egen dugnadsinnsats vil stå for å utføre alt det praktiske arbeidet på bygget.