Lokale jenter i Førde på kretslagskamper i helga

Postet av Søya, IL - Fotball den 29. Jan 2017

Nordmøre og Romsdal har denne helga vært til Førde for å spille dobbelkamper mot NFF Sogn og Fjordane med både J14- og J16-laget.

Både Søya/Todalen og Surnadal er representert på begge lagene.

På J14 spiller Oda Bæverfjord (Søya) og Karen Skralthaug (Surnadal), mens Marte Nes (Søya/Todalen), Marit Ingeborg Ansnes (Søya/Todalen) og Thea Holten (Surnadal) spiller på kretslaget for J16.J16 møter Dahle på Søyabanen

Postet av Søya, IL - Fotball den 22. Aug 2016

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen J16 spiller hjemmekamp mot Dahle 9er på Søyabanen tirsdag 23.08 kl 19.00. Jentene håper på god støtte fra et stort hjemmepublikum !

Dahle har ikke tatt ett eneste poeng i J16-serien i år, så våre jenter må nok tåle et aldri så lite favorittstempel i denne kampen. Men vi skal også passe oss vel for å undervurdere Dahle, som i flere år har gjort mye godt arbeid i jentefotballen.

Her er kampoppsett og tabell :
https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/...

Her er STKU J16 i aksjon under årets Norway Cup. Foto: Driva / Øystein Hjelle Bondhus.
STKU J16 med uavgjort mot Norway Cup-vinner Langfjorden !

Postet av Søya, IL - Fotball den 18. Aug 2016


Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen J16 spilte i kveld bortekamp mot Norway Cup-vinnerne fra Langfjorden.

På papiret var dette en av sesongens aller vanskeligste kamper, men våre jenter gjorde en kjempeinnsats og klarte et meget sterkt uavgjort-resultat. Hjemmelaget tok ledelsen like etter pause, mens Marte Nes utlignet for STKU midt i 2. omgang.

Det er all grunn til å gratulere jentene med en god kamp og et sterkt resultat !


Her er et bilde av jentene fra årets Norway Cup.

G14 avsluttet sesongen med treningskamp i Rindalshallen

Postet av Søya, IL - Fotball den 22. Nov 2015

Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G14 stilte som motstander da Rindal G14 inviterte til treningskamp i den flotte Rindalshallen søndag kveld.

Våre gutter gikk offensivt ut, tok ledelsen 1-0 og spilte en kjempebra 1. omgang. Men det viste seg etter hvert at rindalingene var sterkere og vant til slutt 8-3. Rindal IL har et knakende godt G14-lag i år, som har gjort det meget bra både i serien og cuper.

Uansett resultat så var kampen en fin avslutning på en flott sesong for guttene. Og en treningskamp med nydelige forhold og supert underlag i Rindalshallen mens snøen ligger utenfor passet utmerket.

Om noen uker er det plutselig klart for forberedelser til en ny fotballsesong :-)

2 x bronse i Dahle-cup !!

Postet av Søya, IL - Fotball den 8. Nov 2015

Vi har i helga stilt med flere lag i Dahle-cup, og våre unge fotballspillere har vist mange gode prestasjoner og fått mange sterke resultater. Både J14 og G14 fikk med seg bronsemedaljene hjem fra Kristiansund !

Nedenfor ser vi begge lag med sine velfortjente pokaler og medaljer :-) Gratulerer med flott innsats !