G14 sikret opprykket til 1. divisjon med sterk seier på Averøya !

Postet av Søya, IL - Fotball den 28. Mai 2014


Våre gutter vant til slutt med sifrene 7-6 i den avgjørende kampen mot Averøy Fotball på Kårvåg stadion.   Trener Håkon Vang Aas rapporterer om en meget nervepirrende og dramatisk kamp, der hjemmelaget tok ledelsen før vi snudde til 3-2 ved pause.  Så kom Averøy sterkt i 2. omgang og ledet 6-5 bare fem minutter før slutt.  Men med en sterk sluttspurt ble det 7-6 seier og jubel i STKU-leiren !   Håkon forteller om temperatur både på og utenfor banen.

Målscorere var Kevin Brusethaug (4), Grunde Hyldbakk Hansen (2) og Tore Bæverfjord (1).

Her er tabellen for vårserien for avdeling 1; 
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournam...

Søya/Todalen/KvassUlvungen ender altså på 3. plass i "vårserien" for avdeling 1.  Dette betyr at vi får bli med 1. divisjon som settes sammen av de 3 beste lagene fra hver av de 3 avdelingene.  Dvs. at 9 lag møtes i 1. divisjon, der det nå settes opp en ny terminliste, der kampene begynner allerede nå i juni. Slik det ser ut nå blir det stor overvekt av romsdalslag i 1. divisjon;  Eide/Omegn, Hjelset-Kleive, Midsund, Rival, Træff, Vestnes-Varfjell, Isfjorden og Skåla - i tillegg våre egne gutter.

På bildet ser vi noen glade spillere etter kampen, fra venstre Jens Edvardsen Moe, Torstein Snekvik og Magnar Andersen.   Fotograf Rune Moe (tyvlånt bilde fra facebook).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.