Vellykket sesongkickoff - med masse folk og god stemning !

Postet av Søya, IL - Fotball den 25. Mar 2015

Minst 150 personer var samlet på Surnadal ungdomsskole da IL Søya fotballgruppa arrangerte "sesongkickoff" onsdag kveld. Det virket som folk var fornøyde med kvelden, og vi konkluderer derfor med at det var en vellykket kveld ! :-)

Her var mange interessante tema på programmet, som passet både for spillere og foreldre. Fotballstyrets leder Kenneth Bergstad ønsket velkommen og ledet kvelden. Torgeir Kvendset og Webjørn Holten snakket om holdninger og lagbygging, før lagene ble tatt fram for presentasjon - med påfølgende fotografering av hele gjengen samlet. Så var det pizza med innlagt quiz i pausen, før vi fikk se et fantastisk show av freestyle fotballtrikser Erlend Fagerli (17) fra Svorkmo. Tror vi kan konkludere med at vi har noen treningstimer foran oss hvis vi klare noe av det han viste :-)Her er vinnerne av fotballquizen:Avslutningsvis ble sponsorene presentert - og til slutt utfordret til en uhøytidelig triksekonkurranse - der sponsorene endte med å få hver sin regning på 4000 kroner...
Ruth Marit "Kusti" Schei Dannevig viste at ho fortsatt har fotballferdighetene inne, og imponerte forsamlingen med mange trikseberøringer før ballen havnet i golvet.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.