Tusen takk alle sammen !!

Postet av Søya, IL - Fotball den 23. Aug 2015

Søyacupen ble igjen kjempesuksess - med flott vær, fin bane, stor deltakelse, masse blide ansikter, god stemning, dyktige spillere som viste mye fin fotball, fairplay - og ikke minst kjempeinnsats av samtlige i arrangørstaben !

Aller viktigst er uansett spillerne - uten spillere hadde det heller ikke blitt noen cup. IL Søya vil takke samtlige deltakerlag/-klubber med spillere, lagledere, trenere og foreldre. Dere var samtlige med å bidro til at Søyacupen ble vellykket!

Vi har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra mange av deltakerlagene, og det setter vi naturligvis stor pris på. Har bl.a. fått en sms, som vi har lov til å gjengi offentlig: "Søyacupen e et supert arrangement! Dokk e flink og godt organisert. Ikke forandre på nokko! Takk for oss i år"

Det er også artig at Vestbyen (som deltok i Søyacupen for første gang i år) allerede har meldt seg på med to G10-lag til neste år !

Fotballstyret vil også rette en STOR TAKK til hele gjengen i komiteen! Dere har stått på flere kvelder med forberedelse og som gjennomførte selve cupdagen uten et eneste feilskjær ! Kiosk-/kjøkkenpersonell, innkjøpssjefer, grillkokker/matselgere, speaker, fruktselgere, sekretariat, bussjåfør, parkeringsvakter, dommere, banemannskap, ryddemannskap - og alle som ikke er nevnt spesielt.

Vi vil også takke vår vareleverandør Joker Kvanne, der Mary Janne & co har gjort en kjempejobb for oss - med leveranse, etterfylling og returhåndtering. Godt samarbeid med den lokale butikken er viktig for begge parter.

Når det gjelder økonomien, så har vi ikke nøyaktige tall ennå (bl.a. pga. vareretur), men vi tror at netto overskudd vil havne på ca 110.000 kroner - og det er fotballstyret selvfølgelig meget godt fornøyd med.

Dette skriver lokalpressen (med mange flotte bilder):
Driva: http://www.driva.no/nyheter/article11454799.ece
Tidens Krav: http://www.tk.no/surnadal/lokal-fotball/sporten/so...
Todalen.no: http://todalen.no/fotballsuksess-for-il-soya/
Trollheimsporten: http://www.trollheimsporten.no/yrende-fotballiv-pa...


Her er noen av våre egne bilder fra Søyacupen 2015:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.