Snart klart for avreise til Oslo og Norway-Cup 2016 !

Postet av Søya, IL - Fotball den 27. Jul 2016

Kommende lørdag ettermiddag sjekker våre lag inn på Disen skole og gjør seg klar til årets store fotballeventyr for mange av våre spillere (og foreldre). Norway Cup er både artig, spennende og slitsomt på en gang - og til sammen en stor opplevelse :-)

De første kampene spilles søndag morgen (fra kl 09.00) og først ut av våre lag er G13 9-er som møter Langhus Fotball 2 på Furuset 5 søndag kl 09.50.

Et par timer senere er det J19 (Surnadal/Søya/Todalen) som skal møte Trondheims-Ørn på Ekeberg. Og enda litt senere på ettermiddagen skal J16 møte det skotske laget Clarke Drive Girls FC 1, delvis samtidig med at J14 skal møte FK Senja Silsand.

Her kan du laste ned en enkel oversikt (hentet fra Norway Cup sitt kampsystem) med kampene for Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen G13, J14 og J16, Surnadal/Søya/Todalen J19 og Surnadal G16 1 og 2. På de to sistnevnte lag deltar også flere ex. Søya-spillere. norway-cup_2016.pdf

Det er også flere kjente på andre av Surnadal sine lag - så her gjelder det å følge med på resultatene som blir lagt ut fortløpende på arrangørens sider. Det vil også bli noen rapporter og bilder utlagt her på Søya sine hjemmesider.


Her er banekartet for Ekeberg. All nødvendig informasjon finnes på www.norwaycup.noHer er kart som viser veien til Disen skole.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.