Norway Cup 2016 - reisebrev fra dag 1 - oppdatert

Postet av Søya, IL - Fotball den 31. Jul 2016

Da er årets Norway Cup i gang! Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen G13 fikk en super start, med seier 4-1 mot Langhus 2 i sin første kamp som startet kl 09.50 søndag formiddag. Kampen ble spilt på Furuset. Lasse Vaseng Hansen (2) og Marcus Brein Gikling (2) scoret målene. Det rapporteres om overlegent spill mot en motstander som var hakket dårligere enn våre gutter. Det er alltid viktig å komme godt i gang, for å få skuldrene ned og sjøltilliten opp før neste kamp. Her er kampoppsett med resultater for G13 9-er: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...

Surnadal/Søya/Todalen sitt J19-lag møtte Trondheims-Ørn til sin første kamp. Det ble (som forventet?) en vanskelig kamp, og det ble tap 0-5. På dette laget spiller Søya-jentene Ida Vaseng Hansen og Ingrid Bæverfjord, og ex.Søya-jente Ragnhild Snekvik.

Her er kampoppsett og tabell for J19: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/team...


Kl 14.30 var det klart for første Norway Cup-kamp for Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen J16. De skulle møte det skotske laget Clark Drive Girls FC. Navnet på laget virket litt fryktinngydende og det var nok mange som tenkte at dette kom til å bli en vanskelig kamp. Men jentene våre tok kommandoen fra start og det var aldri tvil om hvem som var det beste laget. Det ble seier hele 6-0 !! Scoringer ved Emma Sæther (2), Marit Ingeborg Ansnes, Ragne Gjersvoll, Ane Nordvik og Marte Nes. Gratulerer med en kjempestart i Norway Cup 2016 !

Her er kampoppsett og tabell for J16: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...


Litt senere på ettermiddagen skulle J14 7er møte FK Silsand Senja til kamp. Det skulle vise seg å bli i tøffeste laget, og kampene endte med tap hele 0-6.

Kampoppsett og tabell: http://results.cupmanager.net/6339495,2016,nb/divi...

Søya/Todalen/KvassUlvungen med langt innkast inn i feltet i J14-kampen mot Senja (foto Kristin Bæverfjord). Men dessverre ble det ikke mål.Her er lagbilde av de dyktige J16-jentene fra Søya/Todalen/Kvass/Ulvungen (fotograf Ståle Ansnes):

Noen situasjonsbilder fra J16-kampen mot de skotske jentene (fotograf Jonny Melkild).

Glade jenter jubler etter kampen !
Vi har også fått flere fine bilder fra G13-kampen, som vi har fått fra redaksjonens "utsendte medarbeider" Astrid Vaseng.


Lasse Vaseng Hansen med innlegg (eller skudd?) fra sin venstrekant.Ola Valset i godt driv med ballen.Lang Valset følger med mens Lasse Vaseng Hansen dribler av en Langhus-spillerMarcus Brein Gikling scorer her et av sine mål. Se ballen midt i bildet !
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.